!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
pib:
ετσι ετσι παντα δημοκρατικα και αξιοκρατικα :llol:
υγ: πωπω τι εγραψα στο ποστ μου αντι να πω σε πικαρω ειπα στο πικαρω χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ηταν για ban :exaclty: ελα να στο πικαρω μανιτσα !!! :llol:
nmwisima:
--- Quote from: pib on October 24, 2011, 10:34:33 PM ---υγ: πωπω τι εγραψα στο ποστ μου αντι να πω σε πικαρω ειπα στο πικαρω χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ηταν για ban :exaclty: ελα να στο πικαρω μανιτσα !!! :llol:
--- End quote ---
Ναι, λες και δεν σε είχαμε καταλάβει ήδη...
Akina_DownHill:
--- Quote from: pib on October 24, 2011, 10:34:33 PM ---ετσι ετσι παντα δημοκρατικα και αξιοκρατικα :llol:
υγ: πωπω τι εγραψα στο ποστ μου αντι να πω σε πικαρω ειπα στο πικαρω χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ηταν για ban :exaclty: ελα να στο πικαρω μανιτσα !!! :llol:
--- End quote ---
Και εγω που νομιζα οτι την επεφτες μονο σε μενα και μονο στο τηλ,αλλα ετσι ειστε εσεις τα milf, ατιθασα :llol: :llol: :llol:
GENERAL:
Χρονια πολλα και καλα στον φιλο Λεωνιδα που σημερα εχει γενεθλια ο παλιογερος :llol: :llol: :llol:!!!! Οτι καλυτερο σου ευχομαι!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty:
Στέλιος - fess:
:happybday:
Πολύχρωμος Λεμονίδαααααα!
Υγεία και καλή φώτιση (που λέει και ο δάσκαλος).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version