!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (19/298) > >>

pib:
ετσι ετσι παντα δημοκρατικα και αξιοκρατικα  :llol:

υγ: πωπω τι εγραψα στο ποστ μου αντι να πω σε πικαρω ειπα στο πικαρω χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ηταν για ban  :exaclty: ελα να στο πικαρω μανιτσα !!!  :llol:

nmwisima:

--- Quote from: pib on October 24, 2011, 10:34:33 PM ---υγ: πωπω τι εγραψα στο ποστ μου αντι να πω σε πικαρω ειπα στο πικαρω χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ηταν για ban  :exaclty: ελα να στο πικαρω μανιτσα !!!  :llol:

--- End quote ---

Ναι, λες και δεν σε είχαμε καταλάβει ήδη...

Akina_DownHill:

--- Quote from: pib on October 24, 2011, 10:34:33 PM ---ετσι ετσι παντα δημοκρατικα και αξιοκρατικα  :llol:

υγ: πωπω τι εγραψα στο ποστ μου αντι να πω σε πικαρω ειπα στο πικαρω χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ηταν για ban  :exaclty: ελα να στο πικαρω μανιτσα !!!  :llol:

--- End quote ---

Και εγω που νομιζα οτι την επεφτες μονο σε μενα και μονο στο τηλ,αλλα ετσι ειστε εσεις τα milf, ατιθασα  :llol:  :llol:  :llol:

GENERAL:
Χρονια πολλα και καλα στον φιλο Λεωνιδα που σημερα εχει γενεθλια ο παλιογερος  :llol: :llol: :llol:!!!! Οτι καλυτερο σου ευχομαι!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty:

Στέλιος - fess:

:happybday:
Πολύχρωμος Λεμονίδαααααα!
Υγεία και καλή φώτιση (που λέει και ο δάσκαλος).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version