!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (178/298) > >>

charchon:
Driver takes revenge: He passes another car and hit the brakes

Ξάδελφος:
Για πολυ ξυλο ο αληταρας.

heras:

--- Quote from: nmwisima on December 14, 2011, 06:05:46 PM ---Άκόμα χειρότερα, άμα μιλάμε για την πρώτη SLK με τον ατέρμονα... :nono:

Απορώ πως δεν το έχεις πουλήσει ακόμα Βάγγο, μετά το Μχ5.

--- End quote ---

Κι ομως Αχιλλεα το αμαξι μου αρεσει πολυ και οδηγικα....αληθεια λεω και δεν το κανω για να υπερασπιστω την αγορα μου. Ισα ισα τα μειονεκτηματα του τα λεω ευθεως και δεν κρυβομαι. Τωρα απολαμβανω πραγματα που με τα προηγουμενα δεν τα ειχα οπως και το αντιστροφο βεβαια

dimsabas:
Τελικά βρίσκονται παντού: Λάτρης του ελαφρώματος! Την πουλάει χωρίς τα καθίσματα. Δε θα γλίτωσε κάνα 35άρι κιλά;  :exaclty: :exaclty:

nmwisima:

--- Quote from: heras on December 14, 2011, 10:33:23 PM ---
--- Quote from: nmwisima on December 14, 2011, 06:05:46 PM ---Άκόμα χειρότερα, άμα μιλάμε για την πρώτη SLK με τον ατέρμονα... :nono:

Απορώ πως δεν το έχεις πουλήσει ακόμα Βάγγο, μετά το Μχ5.

--- End quote ---

Κι ομως Αχιλλεα το αμαξι μου αρεσει πολυ και οδηγικα....αληθεια λεω και δεν το κανω για να υπερασπιστω την αγορα μου. Ισα ισα τα μειονεκτηματα του τα λεω ευθεως και δεν κρυβομαι. Τωρα απολαμβανω πραγματα που με τα προηγουμενα δεν τα ειχα οπως και το αντιστροφο βεβαια
--- End quote ---

Καλά, προφανώς. Ήθελες άλλα πράγματα για να πήγες εκεί. Δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κάτι.
Εγώ τη γνώμη μου λεω και με το βάρος της δουλειά μου μάλιστα, δεν προκειται να αλλάξω γνώμη.
Όπως είπες, κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις.

Α.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version