!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (168/298) > >>

Konstantinos:

--- Quote from: Kotsovolos on December 12, 2011, 11:51:12 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on December 12, 2011, 12:52:57 PM ---Όχι, ο ιδιοκτήτης του είναι Kick Boxing instructor  :punish:

--- End quote ---

ο τουμπανος που δε σηκωνει αστεια ειναι?  :moutza:

--- End quote ---

yeap...είναι το NC του Chuck Norris! Κρύβε λόγια  :tease:

spoumi:

--- Quote from: nmwisima on December 12, 2011, 11:04:36 PM ---Ευκαιρία? Υπάρχει ευκαιρία. 16x8 et20 από τον Panojpn, πολύ καλή τιμή, και ειμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει και θέμα να δοκιμάσεις μια να δεις αν μπαίνουν στα φρένα σου και πόσο γυρισμα πραγματικά θα χρειαστείς. Ο Μάνος, ο Αντώνης και εγώ μέσα για το γυρισμα, και θα σαι άρχοντας πραγματικός.

--- End quote ---

Aυτές τις ζάντες τις είχα σκεφτεί σοβαρά και είχα κανει και photoshopia αλλά δεν χωράνε με την καμία αν βάλεις τα νούμερα κάτω.
Θα βγαίνουν προς τα έξω και θα είναι άσχημες.

nmwisima:
Συναντήσου με τον φίλο σου τον Λιάκο, έχε μαζί μου μια τσάντα με ροδέλες παχιές και φορέστε τη μια ζάντα του με 30 μμ αποστάτες από ροδέλες, να δεις που θα βγαίνει η ζαντα. Έπειτα κατάργησε το μπαλόνι λάστιχό του και σκέψου το με 195 και λίγο κάμπερ και θα είσαι άρχοντας.

philosopher:

--- Quote from: nmwisima on December 13, 2011, 11:17:16 AM ---Συναντήσου με τον φίλο σου τον Λιάκο, έχε μαζί μου μια τσάντα με ροδέλες παχιές και φορέστε τη μια ζάντα του με 30 μμ αποστάτες από ροδέλες, να δεις που θα βγαίνει η ζαντα

--- End quote ---

Η διαφορετικά μπορείς απλά να δεις το δικό μου  :P

spoumi:

--- Quote from: philosopher on December 13, 2011, 11:24:56 AM ---
--- Quote from: nmwisima on December 13, 2011, 11:17:16 AM ---Συναντήσου με τον φίλο σου τον Λιάκο, έχε μαζί μου μια τσάντα με ροδέλες παχιές και φορέστε τη μια ζάντα του με 30 μμ αποστάτες από ροδέλες, να δεις που θα βγαίνει η ζαντα

--- End quote ---

Η διαφορετικά μπορείς απλά να δεις το δικό μου  :P

--- End quote ---
το δικο σου ειναι 17χ7 ετ30(?)
ενω μιλαμε για 16χ8 ετ10 :P

εγω βλέπω του αντώνη που ειναι 17χ8.25 ετ 35 και δεν θα ηθελα να βγαινει πιο έξω.
Αν τα βαλεις ομως κατω βγαινει ενα εκατοστο πιο εξω τουλαχιστον.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version