!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on December 11, 2011, 09:27:54 PM ---Το τρολάρισμά σου έχει καταντήσει γραφικό! Αλλά δεν πειράζει, κανείς δεν είναι τέλειος!
--- End quote ---
Εντάξει φίλε μου Μήτσο, εσύ ξέρεις (έμαθες και μια νέα λεξη και τη λες). Συγγνώμη που σε είπα γραφικό. :good:
nmwisima:
Δηλαδή, επειδή θες να λέω και κάτι ουσιαστικό (κατ' εσέ πάντα), το λες σοβαρά, ότι πάτησες με S3 από στάση, το τελευταίο μοντέλο μάλιστα με τα 265, και ήσουν παντού μπροστά μέχρι την 4η όπου αναγκάστηκες να φρενάρεις?
Και μου παραθέτεις ως στοιχείο την αναλογία κιλών ανά ίππο?
Να σε ρωτήσω κάτι; Φίλους σε περιοδικά έχεις, γιατί δεν ανεβαίνεις μια Θήβα μια μέρα να του βάλετε V-Box και να το μετρήσετε? Θα έχεις ένα εξαιρετικό συγκριτικό σημείο αναφοράς του τι μπορει να κάνει το αυτοκίνητο. :good:
Το να φτάσεις Θήβα βέβαια θα είναι ένα άλλο θέμα :finger:
Α.
dimsabas:
Γιατί, σου βάζουν πιπέρι στο στόμα σε αυτό το φόρουμ αν παραθέσεις την αναλογία κιλών ανά ίππο ως στοιχείο για το πόσο γρήγορο είναι ένα αυτοκίνητο; Νέος κανονισμός είναι αυτός; :llol: :llol: :llol:
Επιπλέον, δεν είπα πουθενά ότι πατήσαμε από στάση. Ίσα-ίσα, ήμουν εξαιρετικά περιγραφικός, ώστε να μην υπάρξει απορία:
--- Quote from: dimsabas on December 11, 2011, 09:10:19 PM ---ξεκινήσαμε από φανάρι, αλλά δεν έδειχνε ιδιαίτερη θέρμη στο να κοντραριστεί. Ενώ είχα ακόμα 1η, κάπου στις 4Κ σαλ, πάτησα τέρμα. Ήταν ήδη 1.5 αυτοκίνητο πίσω μου.
--- End quote ---
Φίλους σε περιοδικά δεν έχω. Ήσουν ο τελευταίος! :giveheart:
(Κάπου εδώ κολλάει η παροιμία: αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς?)
Αλλά έχει γίνει το κονέ. Το Vbox του Βαγγελάκη-Vds θα βγάλει το φίδι από την τρύπα. Αν και πάλι, τα νούμερα θα είναι ενδεικτικά. Το 0-100 δε θα είναι πολύ καλό, γιατί δεν έχω ιδιαίτερη πρόσφυση στην εκκίνηση. Το 60-160 που ανακοίνωνε το Drive ήταν καλή μέτρηση και χαρακτηριστική του πόσο γρήγορο είναι ένα αυτοκίνητο, αν και εκεί θα με χαντακώσει το ότι χρειάζομαι αλλαγή σε 5η, εκεί που άλλα γρήγορα είναι ακόμα με 3η. Άλλωστε, ποτέ δεν τραβάω τοσο πολύ μια κόντρα. Στα 140-145 που σκάει η 4η, κατευθείαν βάζω νεκρά.
simkoz:
--- Quote from: nmwisima on December 12, 2011, 01:07:29 AM ---
--- Quote from: simkoz on December 12, 2011, 12:42:23 AM ---πολύ καλό!
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol:
Είπε για τις ρίγες που έχει και στο αμάξι του... :moutza:
--- End quote ---
Αντε ρε πονηρέ, για το sticker bombing το είπα.
Μια εσύ με την γκρίνια σου, μια η γυναίκα μου, βάλε και το όλο αποστειρωμένο περιβάλλον εδώ λέω πια να τις βγάζω...
philosopher:
Σπυράκο (Spoumi) και άλλοι Σπύροι του φόρουμ, χρόνια πολλά και ότι επιθυμείτε ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version