!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
xenos:
Χρόνια πολλά σε ρέισινγκ νικ, φιλόσοφερ κ τους υπόλοιπους νίκους. :)
jSkyline:
Xρονια πολλα και οτι επιθυμουν οι Νικολακηδες του φορουμ.
--- Quote from: gabi_haros on December 06, 2011, 05:41:36 PM ---Ούτε το πρωί παρουσίαζα strategic planning στην 3E.
--- End quote ---
Τι ωρα ησουν εκει ? Και εγω ημουν για μια δουλεια στην 3Ε σημερα κατα τις 4 στο τμημα μαρκετινγκ κιολας !!!
Γαβρηιλ επειδη τα μπερδευω, το executive που κανεις ειναι το international ? Αν ναι, τοτε εισαι μαζι με τον κολλητο μου.
--- Quote from: Liakos on December 06, 2011, 05:18:45 PM ---Ειναι να βγαζει αφρους καποιος που εχει μια ιδεα σχετικα με την επιστημη του marketing, διαβαζοντας καποια προηγουμενα σχολια περι αυτου.
Γαβριηλ μην το παρεις προσωπικα. ;) Ειναι δεδομενο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δεν εχει ιδεα του τι σημαινει marketing, παρολαυτα εχει αποψη γιαυτο...
Για την ιστορια, η εννοια του marketing αναπτυχθηκε αμεσως μολις αναπτυχθηκε στον ανθρωπο η αναγκη-φιλοσοφια της ανταλλαγης κ οχι χτες-προχτες.
--- End quote ---
Βασικα Ηλια ειναι λιγο ακυρο αυτο που λες 2 ατομα αναφερθηκαμε στο Μαρκετινγκ εγω και ο Γαβριηλ, αντε και εγω εχω μονο τις βασικες γνωσεις στο αντικειμενο, βεβαια εχω συνεργαστει αλλα και εχω εργαστει για μικρο χρονικο διαστημα σε τμημα μαρκετινγκ, αλλα ο Γαβριηλ εχει αναφερει ξανα οτι δουλευει στο χωρο της διαφημισης, οταν δουλεψεις πανω στο αντικειμενο των σπουδων σου θα καταλαβεις οτι ακομα και να μην ειχε κανει τις σπουδες που ανεφερε πιο μετα, η εμπειρια απο το χωρο της διαφημισης σου δινει πολυ περισσοτερες πρακτικες γνωσεις απο οτι η θεωρητικες που καθεσαι και διαβαζεις εσυ αυτη την στιγμη!
dimsabas:
Πάνε δύο 911 GT3 RS 4.0. Ευτυχώς δεν πρέπει να χτύπησε κανείς.
gabi_haros:
--- Quote from: jSkyline on December 06, 2011, 08:21:32 PM ---Xρονια πολλα και οτι επιθυμουν οι Νικολακηδες του φορουμ.
--- Quote from: gabi_haros on December 06, 2011, 05:41:36 PM ---Ούτε το πρωί παρουσίαζα strategic planning στην 3E.
--- End quote ---
Τι ωρα ησουν εκει ? Και εγω ημουν για μια δουλεια στην 3Ε σημερα κατα τις 4 στο τμημα μαρκετινγκ κιολας !!!
Γαβρηιλ επειδη τα μπερδευω, το executive που κανεις ειναι το international ? Αν ναι, τοτε εισαι μαζι με τον κολλητο μου.
--- Quote from: Liakos on December 06, 2011, 05:18:45 PM ---Ειναι να βγαζει αφρους καποιος που εχει μια ιδεα σχετικα με την επιστημη του marketing, διαβαζοντας καποια προηγουμενα σχολια περι αυτου.
Γαβριηλ μην το παρεις προσωπικα. ;) Ειναι δεδομενο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δεν εχει ιδεα του τι σημαινει marketing, παρολαυτα εχει αποψη γιαυτο...
Για την ιστορια, η εννοια του marketing αναπτυχθηκε αμεσως μολις αναπτυχθηκε στον ανθρωπο η αναγκη-φιλοσοφια της ανταλλαγης κ οχι χτες-προχτες.
--- End quote ---
Βασικα Ηλια ειναι λιγο ακυρο αυτο που λες 2 ατομα αναφερθηκαμε στο Μαρκετινγκ εγω και ο Γαβριηλ, αντε και εγω εχω μονο τις βασικες γνωσεις στο αντικειμενο, βεβαια εχω συνεργαστει αλλα και εχω εργαστει για μικρο χρονικο διαστημα σε τμημα μαρκετινγκ, αλλα ο Γαβριηλ εχει αναφερει ξανα οτι δουλευει στο χωρο της διαφημισης, οταν δουλεψεις πανω στο αντικειμενο των σπουδων σου θα καταλαβεις οτι ακομα και να μην ειχε κανει τις σπουδες που ανεφερε πιο μετα, η εμπειρια απο το χωρο της διαφημισης σου δινει πολυ περισσοτερες πρακτικες γνωσεις απο οτι η θεωρητικες που καθεσαι και διαβαζεις εσυ αυτη την στιγμη!
--- End quote ---
Στον Τσακίρη, στον 4ο όροφο στην Τζοάννα! :)
Εχω αναλάβει την καμπάνια του 2012 των περίφημων πατατακίων τους! :giveheart:
Όχι είμαι στο Ελληνικό αλλά επειδή είμαι και πρόεδρος του τμήματος τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι πιθανό να τον ξέρω!
Με τον Ηλία τα βρήκαμε dont worry. Άλλωστε το marketing (μεταξύ μας) είναι τόσο Paparology που είναι καθαρά το ΠΩΣ θα το πεις και το από ποια οπτική γωνία θα το δεις. H ίδια ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ νοηματικά φράση μπορεί να ειπωθεί έτσι ώστε να φαίνεται ολόσωστη ή να ακούγεται λανθασμένη.
Άσχετο αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να σας γνωρίσω και τους 3, καμία καμμένη βόλτα αργά το βράδυ (φαντάσου είμαι ακόμη γραφείο).
Εσένα, τον Ηλία και τον Ξάδελφο.
Με τον δάσκαλο ταχουμε πει αρκετές φορές και από κοντά. :btp:
dimsabas:
Τον Α. τον έχεις γνωρίσει; Τον Μανόλη; Ο Όπτιονας σε πήγε βόλτα να λερώσεις το βρακάκι σου; Για να πιάσεις όλες τις προσωπικότητες του φόρουμ. :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version