!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
gabi_haros:
--- Quote from: jSkyline on December 06, 2011, 01:54:38 AM ---Α) Εστω ομως οτι κανενας απο αυτος του "τρελους" που λες δεν ειχε στο μυαλο του ενα ανθρωπο σαν κι εσενα, τοτε τι κανεις ? Πας και κατουρας στο πηγαδι ?
Β) Επισης μην το ονομαζεις μαρκετινγκ, ειναι η ερευνα των αναγκων της αγορας και αποτελει ενα κομματι απο το μαρκετινγκ/μανατζμεντ, το οποιο καποιες φορες οχι μονο καλυπτει αλλα και δημιουργει νεες αναγκες (αναγκες καταναλωτικων αγαθων, οχι πρωτης προτεραιοτητας)
Γ) “Επισης μην εισαι τοσο πολεμοχαρης”
--- End quote ---
Το Α) στατιστικά θεωρείται σίγουρο αλλά και αδύνατο συνάμα. Αν οι ερωτήσεις για την κάλυψη των αναγκών είναι συγκεκριμένες και η έρευνα ποσοτική είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να συμβεί.
Αν είναι ποιοτική είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα συμβεί.
Β) Μανατζμεντ είναι άλλο πράγμα εντελώς. Μίλησα για μάρκετινγκ γενικά, στην πραγματικότητα όμως είναι ο ορισμός του μάρκετινγκ, ή ένα κομμάτι αυτού. Το να δεις τι επιθυμεί ο καταναλωτής. Να το δημιουργήσεις, να του το προσφέρεις στην σωστή τιμή, την σωστή στιγμή, με την σωστή διανομή, προώθηση κτλ κτλ.
Το αν το μάρκετινγκ δημιουργεί η καλύπτει ανάγκες είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΣΜΑ μεταξύ των μαρκετίαρς. Άλλοι λένε πως δημιουργεί, άλλοι πάλι ενστερνίζονται πως οι πρωταρχικές ανάγκες του ανθρώπου είναι ορισμένες και συγκεκριμένες από τη γέννηση του και ότι απλά το μάρκετινγκ δουλεύει για να τις καλύψει εκτενέστερα.
Γ) Μου αρέσει ρε συ, μου αρέσει. Παρ’ όλα αυτά πίστεψε με δεν έχω εχθρικό ύφος, απλά λατρεύω να έρχομαι σε αντίλογο, αν αυτός είναι γόνιμος.
vagmann:
Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!Νιτρο-πολυχρονος...και καλοτουρμπιστος...!
Ενα μαυρο NC κατεβαινε αρκετα σβελτα χτες μεσημερι τις στροφες της Λαμιας (ΕΟ),κανεις απο δω???
nikos.mx:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! :)
Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους!!!!κάθε ευτυχία και χαρά!!!να χαίρονται τα ονόματα τους και να τους χαίρονται αυτοί που τους αγαπούν!!!
Καλά km και ασφαλή σε όλους!!
george1.8:
Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neko:
Για τους Νικους ;D
http://youtu.be/Buk95e92YU4
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version