!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
SIMOS:
Χρόνια πολλά και καλά στους Νίκους ! και καλά τουρμπίσματα Nitroooo :P
Nitroking:
Eυχαριστω ολους για τις ευχες! Σιμο extra thanks! Το λουκανικο ειναι εδω διπλα μου με κεραμικη επιστρωση κιολας! ;)
Liakos:
Ειναι να βγαζει αφρους καποιος που εχει μια ιδεα σχετικα με την επιστημη του marketing, διαβαζοντας καποια προηγουμενα σχολια περι αυτου.
Γαβριηλ μην το παρεις προσωπικα. ;) Ειναι δεδομενο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δεν εχει ιδεα του τι σημαινει marketing, παρολαυτα εχει αποψη γιαυτο...
Για την ιστορια, η εννοια του marketing αναπτυχθηκε αμεσως μολις αναπτυχθηκε στον ανθρωπο η αναγκη-φιλοσοφια της ανταλλαγης κ οχι χτες-προχτες.
gabi_haros:
--- Quote from: Liakos on December 06, 2011, 05:18:45 PM ---Ειναι να βγαζει αφρους καποιος που εχει μια ιδεα σχετικα με την επιστημη του marketing, διαβαζοντας καποια προηγουμενα σχολια περι αυτου.
Γαβριηλ μην το παρεις προσωπικα. ;) Ειναι δεδομενο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δεν εχει ιδεα του τι σημαινει marketing, παρολαυτα εχει αποψη γιαυτο...
Για την ιστορια, η εννοια του marketing αναπτυχθηκε αμεσως μολις αναπτυχθηκε στον ανθρωπο η αναγκη-φιλοσοφια της ανταλλαγης κ οχι χτες-προχτες.
--- End quote ---
Ναι γιατί να το πάρω προσωπικά...
Ούτε έχω δουλέψει σε πολυεθνική στο τμήμα marketing.
Ούτε τώρα δουλεύω στην διαφήμιση (ένα από τα 4p) εδώ και 6 έτη.
Ούτε τώρα ασχολούμαι με μάρκετινγκ.
Ούτε το πρώτο μου πτυχίο στον Πειραιά ήταν πάνω στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ούτε συμμετέχω σε έρευνες καταναλωτών αυτή τη στιγμή που μιλάμε με focus groups για λογαριασμό της suzuki hellas.
Ούτε το πρωί παρουσίαζα strategic planning στην 3E.
Ούτε είμαι στο δεύτερο έτος της ΑΣΟΕΕ στο MBA Executive για στελέχη.
Αυτό που μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ στην Ελλάδα είναι το πως κρίνουμε και το πως κρινόμαστε, έτσι απλά και εύκολα. :exaclty:
gabi_haros:
--- Quote from: Liakos on December 06, 2011, 05:18:45 PM ---Για την ιστορια, η εννοια του marketing αναπτυχθηκε αμεσως μολις αναπτυχθηκε στον ανθρωπο η αναγκη-φιλοσοφια της ανταλλαγης κ οχι χτες-προχτες.
--- End quote ---
Η πτυχιακή μου στο μεταπτυχιακό είναι αυτή ακριβώς και επιλέχθηκε να γίνει και διδακτορική διατριβή πάνω στο θέμα.
Για το πως το εμπόριο ανα τα έτη οδήγησε στην επιστήμη που σήμερα λέμε Marketing.
Toότι έγραψα μπακαλίστικα είναι γιατί εδώ μέσα είμαστε φόρουμ αυτοκινητιστικό και όχι το Harvard Bussiness Review.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version