!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
bill_viper:
Manoli είσαι πολύ κακό παιδί!! Κοίτα τί έκανες στον Στρατηγό μας, πάλι σ'έξοδα τον έβαλες!! Την επόμενη φορά να κάτσεις στα αυγά σου γιατί ικανό τον έχω τον Χάρη να τουρμπίζει την επόμενη! :P :axe:
Με γειες Χάρη το προγραμματάκι, αφού σ'αρέσει κι έχεις κερδίσει εμφανώς σε ροπή όλα καλά. :) Τώρα για 1-2-3 άλογα διαφορά klein mein, ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν γρήγορα άλλωστε τα Μιατάκια μας.
Manolis:
Βασίλη ζητώ ταπεινά συγνώμη αλλά ναι είμαι πολύ κακό παιδί.Αν ήξερα ότι θα πλήρωνε 390 ευρώ για ένα τσαγάκι
ειλικρινά θα σήκωνα το πόδι μου απ το γκάζι :finger:
Το κακό για τον Χάρη είναι ότι θα πρέπει να ετοιμάζεται για τούρμπο-δάνειο διότι το ρόφημα θα το ξαναπιεί(έχουν
γνώσιν οι φύλακες) οσονούπω.Ήδη του έχω βάλει το μπρικάκι στην χόβολη και δεν θα τον γλυτώσει κανένα πρόγραμμα :girlie:
Και όχι τπτ άλλο αλλά μαζί με το τουρμπο-δάνειο θα πέσει και τρελή παντόφλα σπίτι :axe:
dimsabas:
Χρόνια πολλά και καλά κι ευλογημένα στους Νικολήδες και στις Νικολέτες (αν έχει καμία το φόρουμ :P :-*). :hello: :hello:
simkoz:
Και από μένα: χρόνια πολλά στον 1 Νίκο που θυμάμαι
leonidas11b:
Χρονια πολλα και καλα στον Romano που ειχε χθες τα γενεθλια του και στους Νικους Racing-Philosopher-Sonic και οποιον αλλο ξεχναω (ας με συγχωρεσει) που γιορταζουν σημερα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version