!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
papjim:
Εννοειτε οτι υπαρχουν και υπηρξαν πολυ πιο σημαντικοι Ελληνες απο εναν σχεδιαστη αυτοκινητων αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση μονο σερ αλεξ κολλουσε..Η μητερα ηταν Γερμανιδα αν θυμαμαι καλα,τι να κανουμε παντου υπαρχει ενας Γερμανος :tease:
Ξάδελφος:
Ο Ισιγονης ο πρεσβυτερος(μπαμπας του Αλεκ) την τακτοποιησε λοιπον τη γερμανιδα και καναν τον Αλεκακο.χαχααα
Το παραδειγμα του κ.Παπανικολαου το εφερα οσον αφορα τη μοδα που εχει αναπτυχθει σε UK και Γερμανια να χλευαζουν και να υποτιμουν τους Ελληνες.
Με αφορμη το περιστατικο στο φορουμμε τα μινι και τη συμπεριφορα αυτων...
Σε εξετασεις σε κρατικο νοσοκομειο στο Μαντσεστερ μεταξυ 650 υποψηφιων κυριως Βρετανων ,η αδερφη μου μαζι με μια αλλη Ελληνιδα,αριστευσαν και πηραν τις δυο και μοναδικες θεσεις.Να μας χαιρονται τα Αγγλακια. :finger:
simkoz:
^^^,like, like, xaxa
SIMOS:
Αυτά είναι ! Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ! Ευτυχώς υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες-ίδες οι οποίοι μας βγάζουν ασπροπρόσωπους στο εξωτερικό και "ισοφαρίζουν" λίγο την υποτακτικότητα των 300 γελοίων !
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 29, 2011, 12:32:42 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 29, 2011, 08:52:02 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 29, 2011, 01:38:15 AM ---
--- Quote from: nmwisima on November 28, 2011, 11:48:03 PM ---Αμα ρωτάς Γιώργο, κάποιος θα σου απατήσει :finger:
Γιάννη, Βασίλη και όλοι, φαντάζομαι καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι γενικεύσεις δεν έχουν θέση σε καμία σοβαρή κουβέντα.
--- End quote ---
Eιναι καποιος απο εδω γκομενα μου και μου διαφευγει ? :????: :llol:
--- End quote ---
Γκόμενά σου δύσκολο, γ@μι@δες σου πολλοί!!!
υ.γ. Βλέπεις, άμα ρωτάς, κάποιος θα σου απαντήσει... :finger:
--- End quote ---
Μην κρίνεις εξ ιδίων φιλαρακι ,καποιοι παραμενουμε στρέιτ.
Επισης με το να βαζεις στη βρισια @ # $ κι αλλα τετοια δεν αλλαζει το νοημα της.
--- End quote ---
Σάμπα, ο "στρέιτ" έκανε quote κάτω από το quote.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version