!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (130/298) > >>

Manolis:
Εγώ πάντως το καλοκαίρι στο ευρωπαικό τουρ πήγα με το κλασσικό μας δίπλωμα.Ούτε δίπλωμα-κάρτα ούτε μεταφρασμένο από ΕΛΠΑ.
Και ο Σίμος αν δεν κάνω λάθος στην Ελβετία είναι με το ελληνικό.Και στο ίντερνετ που κοίταξα και από την ασφαλιστική μου που
ρώτησα μου είπαν ότι οδηγώ κανονικά από την στιγμή που απέξω γράφει άδεια οδήγησης σε όλες τις ευρωπαικές γλώσσες και έχει
φωτογραφία.Το μεταφρασμένο της ΕΛΠΑ μου χρειάστηκε στο Ντουμπάι γιατί εκεί δεν υπάρχουν καθόλου λατινικοί χαρακτήρες.

Αν διαβάσεις εδώ

http://neaproia.wordpress.com/2010/12/09/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9/

στην σημείωση 11 γράφει ότι το δίπλωμά μας ισχύει στην Ευρώπη ώς το 2033.Αναφέρει βέβαια ότι είναι καλύτερο να έχουμε το
καινούργιο,αλλά παρόλα αυτα ισχύει κανονικά.

Basilmx5:
Καλα τα λεει ο Αιμιλιος απλα αυτη με την οποια μιλησε στο τηλεφωνο δεν ειδε το διπλωμα γιαυτο το ειπε, ειναι υποχρεωμενοι να το λενε ακομα, γιατι ακομα υπαρχουν τα παλια διπλωματα και οχι τα ροζ ή τα πιο καινουργια που ειναι σκετα καρτες. Αν εχεις το ροζ Αιμιλιε δεν εχεις προβλημα.

jSkyline:

--- Quote from: SchumiMx5 on November 28, 2011, 07:24:09 PM ---Ρε ΓιάννηJ το mini cooper BMW δεν είναι?Πάρε θέση,περιμένω πως και πως :P

--- End quote ---
Δεν μπορω να βρισω ενα αμαξι που θα αγοραζα,η BMW παραγει 6-7 αξιολογα αυτοκινητα, εννοειται επισης πως ειναι υπερεκτιμημενα, πρεπει να παραδεχτω οτι κυριως στην Ελλαδα οι ιδιοκτητες των οχηματων της BMW, ακομα και αυτων που αξιζουν ειναι ηλιθιοι και δεν ξερουν να χρησιμοποιουν τα αμαξια τους. Οταν παντως βλεπεις κατι να εχει κατι κατω η ισο με 120,320,520 και φυσικα τζιποειδες το πιθανοτερο ειναι οτι επεσες στην κατηγορια των ηλιθιων.

Οσον αφορα τα σχολια των ιδιοκτητων ΜΙΝΙ στον Ελληνα,εχω να πω οτι μαλλον ειναι αγνοια, βλακεια και χαμηλη νοημοσυνη. Πραγμα ομως που πολυ συντομα θα καταλαβουν οτι ειναι λαθος τους, μολις το ΔΝΤ μπει και στον δικο τους κ***.

nmwisima:
Έχετε δίκιο παιδιά. Κι εγώ το χα βγάλει για να πάω για δοκιμή Αμερική, το θυμήθηκα τώρα που το λετε, δεν το χα βγάλει για ευρώπη.

Basilmx5:
Ρε συ Γιαννη ασχετο με το πως εχεις κατηγοριοποιησει στο μυαλο σου τους ιδιοκτητες σε IQ αναλογα το αυτοκινητο τους, ειναι ασχημο να υπαρχουν τετοιες εκφρασεις... Οκ μπορει εσυ να κανει πλακα αλλα καποιος που δεν σε ξερει σιγουρα θα το παρει στραβα, αν αυτος εχει καποιον δικο του με αμαξι bmw ή ακομα και ο ιδιος...
καλα μην πω οτι ανοητοι υπαρχουν με καθε ειδους αυτοκινητου και δεν ειναι το αμαξι που τους "διαλεγει"...
Τεσπα φιλικά παντα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version