!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Kostas2B:
Χρονια πολλα στους εορταζοντες...
Σημερα ειδα ΤΟ απιστευτο στην παραλιακη...Καθως κατεβαινα προς Γλυφαδα,λιγο πριν φτασω,στο δρομο που εχει τρεις λωριδες ανα κατευθυνση με τα δεντρα στη μεση (η μεγαλη ευθεια πριν την πρωτη πλατεια της Γλυφαδας),βλεπω κινηση στην αριστερη λωριδα,λεω κατι θα εγινε και κοβω σιγα σιγα.Αυτος που ηταν αριστερα μπροστα μπροστα προσπαθουσε να βγει στη μεσαια αλλα κανεις δεν τον αφησε οποτε σταματησα εγω,κατεβαινει κατω ενα παλικαρι και σταματαει και τρεις λωριδες...Τι ειχε γινει????
Ενας γερος με μια Mercedes ειχε βγει απο ενα στενο στα δεξια και ηθελε να παει προς Πειραια.Αντι ομως να περασει το διαζωμα και να μπει στο κανονικο ρευμα,επιασε την αριστερη στο ρευμα προς Γλυφαδα (σε αυτο που ημουν δηλαδη) και την πηρε προς τα πισω... :????:
Τα ειδα ολα παιδες! Κυκλοφορουν αναμεσα μας... :tanevramou:
Liakos:
To εχω δει το εργο, βραδυ, στη Βουλιαγμενης στο υψος της Δαφνης... :o :o
leonidas11b:
--- Quote from: Liakos on November 27, 2011, 11:40:47 PM ---To εχω δει το εργο, βραδυ, στη Βουλιαγμενης στο υψος της Δαφνης... :o :o
--- End quote ---
Και σε μενα στο ιδιο μερος πριν απο 5/6 χρονια μια μαυρη μερσεντες στην αριστερη λωριδα (για εμας δεξια για εκεινον) πηγαινε με 1000.
Τα λογια σε αυτα τα περιστατικα ειναι περιττα.
Akina_DownHill:
Ανατριχιαζω μονο που το θυμαμαι αλλα εγω αυτο το εργο το εχω δει στην εγνατια-βραδυ- κινουμενος απο Καβαλα προς Θεσσαλονικη.
Ημουν στην αριστερη και ξαφνικα συνειδητοποιησα οτι μολις ειχα προσπερασει καποιον στην αριστερη του αντιθετου...
Για καποιο ανεξηγητο λογο καποιος ειχε αποφασισει να πηγαινει αναποδα στο αντιθετο ρευμα απο μενα.
Ουτε θελω να σκεφτομαι τι θα ειχε γινει αν τον ειχα πετυχει στο δικο μου ρευμα,πανω σε καποια καμπη ειδικα :nono:
Ξάδελφος:
@ Fess
Kακοπροαιρετε τα γυαλια ηταν δανεικα δεν ηταν δικα μου...δυστυχως :nono: :'(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version