!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (104/298) > >>

simkoz:
^^^ τραγικό!

Liakos:

--- Quote from: royal_airness on November 15, 2011, 10:22:35 PM ---Οπως και να εχει το θεμα ληγει εδω, θα προσπαθησω και εγω να μαθω με την σειρα μου το φορουμ λιγο καλυτερα, αλλα καλο θα ηταν να γινεται και καποια ενημερωση με ενα απλο ποστ απ'τους mod που να υποδεικνυουν το που ακριβως μεταφερθηκαν τα "αχρηστα" ποστ.

--- End quote ---

Τα post τα μετεφερα εγω. Αν δεν το εκανα εγω, θα το εκανε αλλος αφου εχουμε υιοθετησει κοινη γραμμη Moderating, οποτε μικρη σημασια εχει το προσωπο.
Ο χαρακτηρισμος "αχρηστα" ειναι δικος σου κ δεν τον συμμεριζομαι. Για το λογο αυτο, ακριβως επειδη τα θεωρησα ενδιαφεροντα, τα μετεφερα στο καταλληλο θεμα για να μη χαθουν μεσα στις χιλιαδες φωτογραφιες που εχει φιλοξενησει εδω κ 3 χρονια το θεμα "διαφορες φωτογραφιες".
Ο Μανος-option ειχε κανει την υποδειξη να μεταφερετε τη συζητηση σας στο καταλληλο θεμα. Δε γνωριζω αν δεν του εδωσες σημασια, δεν το ειδες ή βαρεθηκες να κανεις 2 κλικ για να μεταφερθεις στην καταλληλη ενοτητα κ δε με ενδιαφερει. Γιαυτο κ μεταφερθηκαν χωρις να γινει συσταση.

Καθομαι λοιπον κ "απολογουμαι" γιατι προσπαθω να κρατησω την εικονα του φορουμ, οπως εγω (μαζι με την υπολοιπη ΟΔ) την οραματιστηκα. Για ενα φορουμ το οποιο πληρωνω απο την τσεπη μου κ που προσπαθω να διαχειριστω στον ελαχιστο πλεον ελευθερο χρονο μου κ το οποιο μοιραζομαι δημοσια με τους εκατονταδες ενεργους χρηστες με μοναδικο ανταλλαγμα την καλη διαθεση τους κ την οποια συνεισφορα τους στην υλη του.
Υπενθυμιζω σε εσενα κ ολους τους χρηστες οτι δημιουργωντας το λογαριασμο σας, δεχθηκατε τον κανονισμο λειτουργιας του φορουμ, ο οποιος αναφερει με σαφηνεια οτι η ΟΔ εχει τον πρωτο κ μοναδικο λογο για τη διαχειριση αυτου.
Συνεπως, παιρνοντας το ρισκο οτι θα ακουστει ασχημα (σε οσους θελουν να το ακουσουν ετσι) κ χωρις να ειναι αυτη η προθεση μου, επαναλαμβανω κατι που εχει γραφτει στο παρελθον. Οσοι ειστε δυσαρεστημενοι με τα οσα εισπραττετε απο τη συμμετοχη σας στο mymx5 ή θεωρειτε οτι το κλιμα δεν ταιριαζει με το χαρακτηρα σας, καντε τη χαρη στον εαυτο σας κ απλα μη συμμετεχετε. Δε θα σας κοστισει τιποτα κ θα εχετε το κεφαλι σας ησυχο. :good:

Μανο, μην παρεις προσωπικα τα παραπανω. Εσχατως εχουμε γινει αποδεκτες τετοιων σχολιασμων κ οπως εχει προκυψει ολοι αυτοι ηταν αστοχοι. Καλο ειναι λοιπον, πριν βγαλουμε ολη τη χολη μας σε ενα ποστ για τον κοπο των αλλων, να δουμε αν οι ιδιοι πρωτα ειμαστε σωστοι ή εν τελει αν ξεκιναμε μια διαμαχη την οποια εχουμε ηδη χασει πριν καν ξεκινησει.

Υπενθυμιζω, τα post μεταφερονται σε καταλληλα θεματα. Διαγραφονται μονο τα υβριστικα ή οσα τελος παντων δε σεβονται τον κανονισμο λειτουργιας. Ο mod που κανει τη μεταφορα, εχει ηδη χασει το χρονο του διορθωνοντας τη δομη του φορουμ που καποιος αλλος φροντισε να αγνοησει. Δεν ειναι υποχρεωμενος λοιπον, να ενημερωσει για τη μεταφορα, κανοντας επιπλεον κοπο.

Με ειλικρινεια,

Ηλιας

leonidas11b:

--- Quote from: saldale on November 14, 2011, 10:13:26 PM ---
--- Quote from: aimkara on November 14, 2011, 07:02:31 PM ---Μαύρο, χαμηλωμένο Nc με χρυσές ζάντες εθεάθει στο Νέο Φάληρο, ώρα 17:17, έξω από το κομμωτήριο Hair cut  :police:

Συγχώρεσαι το smartάκι που σε καθυστέρησε στο ξεπαρκάρισμα, αλλά χάζευε το miataκι  :P

--- End quote ---

Δεν ήμουν εγώ πάντως και ειδικά έξω απο κομμωτήριο...
Μήπως ήταν ασημί NB?

--- End quote ---

NBFL παρακαλω!
Δεν κουρευομαι προς το παρον, μολις αρχισουν να πεφτουν τουφες θα τα ξυρισω.

--- Quote from: nmwisima on November 14, 2011, 07:56:35 PM ---Ένας είναι ο τράγος με τη χρυσή καδένα, άρα όλοι καταλάβαμε για ποιον λες...

Και γω είδα το Λεωνίδα σήμερα (με είδε), αλλά αποδείχτηκε μη ρουφιάνος το παλικάρι.
Θα σταματήσω να τον λέω Κοτσιδού για λίγο καιρό :giveheart:

--- End quote ---

Μα τι καλο παιδι εισαι...κατα βαθος...πολυ βαθος ομως.

Στέλιος - fess:

--- Quote from: papjim on November 16, 2011, 07:50:10 PM ---
--- Quote from: Reverant on November 16, 2011, 06:09:53 PM ---Γιώργο δεν πιστεύω το πρώην Miata σου να ήταν ασημί με M45 πάνω...  8)

--- End quote ---

Ακομα θυμαμαι Τριτη βραδυ με 8 βαθμους και ψιλοβροχο και εσυ ο μισος κατω απο το ταμπλο και ο αλλος μισος μουσκεμα
στον δρομο........

--- End quote ---

--- Quote from: Reverant on November 16, 2011, 08:39:52 PM ---Τι θυμήθηκες ρε μπαγάσα!!!  :llol:
Ωραίες εποχές...

--- End quote ---

Δηλαδή ρε Δημητράκη, τώρα πως την έχεις δει;
Ωραίες εποχές που βρεχόσουνα στο δρόμο   :moutza: και προχτές που έσαχνες το δικό μου σκεπασμένος χωρίς βροχή, με τα ζεστά μας καφεδάκια, με τις μάσες μας, δεν πέρασες καλά;
Και γκρίνιαζες πως κρυώνει ο πισινούλης σου. Μέχρι σκουφάκι ρε σου έδωσα μη χαλάσουνε τα αφτάκια σου και δεν ακούς πυράκια.
Ξαναέλα και φέρε και το προάριστο σου μαζί, γιατί από εμένα δεν έχει ούτε νερό!  :trelgel:
Για να λες σε καμιά 3ετία πάλι ωραίες εποχές.  :finger:

nmwisima:

--- Quote from: saldale on November 16, 2011, 10:04:44 PM ---To e-Bay το έχω χτίσει κυριολεκτικά απο το 2004!

Στη περίπτωση αυτή όμως θα επαναλάβω:

--- Quote from: saldale on March 02, 2011, 08:43:07 AM ---Απλά να ξέρετε οτι οι Lamin-X είναι αρκετά παχιές για μεμβράνες και έχουν κορυφαία ποιότητα.
Επίσης είναι πολύ πιο εύκολες στην τοποθέτηση σε σχέση με τις πολύ λεπτές μεμβράνες που κυκλοφορούν στο e-Bay.

Όταν έβαλα τις μεμβράνες (no-name) του Spoumi έκανα μισή ώρα το κάθε φανάρι και η εφαρμογή δεν ήταν και τέλεια. Οταν έβαλα τις δικιές μου (Lamin-X) έκανα 5 λεπτά το φανάρι με την ιδια ακριβώς διαδικασία.

Αποψή μου: Καλύτερα να τα χώσετε και να πάρετε το κορυφαίο προιόν της αγοράς, παρά να πετάξετε 10-20-30€ για ημίμετρα.

--- End quote ---

--- End quote ---

Ναι ρε, δικό σου μαγαζί το ebay. Αυτο και την αυτοκίνηση, τα έχεις χτίσει :moutza: :moutza: :moutza:

Τα πρώτα σοβαρά σημάδια γεροντικής άνοιας, μεγαλομανία και ξερολίαση.

Quotάρεις και τον ευατό σου! :llol: :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version