!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (99/298) > >>

aimkara:
Τώρα που είπες ρουφιάνος., βλέπω συχνά πυκνά στο Μικρολίμανο, ένα κόκκινο NC μαμά, "φαινομενικά" τουλάχιστον, που παρε'ί'ζει μερικές φορές μ' ένα μαύρο NC. Κανείς από δω;

nmwisima:
Ρε Σάμπα , από την ώρα που το είπες, παρατηρώ τα Edit που κάνεις στα ποστ για τα quotes.

Πες μου πραγματικά, δεδομένου ότι μόνο εσύ το κάνεις και κανέναν άλλο δεν ενοχλεί, δεν βαριέσαι να ασχολείσαι????

Με τον υπερπολύτιμο χρόνο που θα κερδίσεις, μπορείς να κάτσεις να κάνεις ένα καινούριο δικό σου ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ, σαν αυτό που έφτιαχνες παιδί.

Αντί για αυτοκίνητα, μπορείς να κάνεις ένα Υπέρ-Ατού με Αγίους και να παίζεις με τους μαθητές σου! ;)

Παράδειγμα:

Άγιος Γεώργιος
(nick: Σεν Ζόρζ)

Παλαιότητα:                      Tάδε
Σπουδαιότητα:                   Tάδε
Εικόνες που εμφανίζεται:    Tάδε
Αναφορές στο Ευαγγέλιο:   Tάδε
Φονευθέντες Δράκοι:          Τάδε
Άνθρωποι που ονομάστηκαν απ αυτόν: Tάδε
Περιοχές που ονομάστηκαν απ αυτόν:   Tάδε

υ.γ. Πλακίτσα κάνω ε, αλλά παραδέξου ότι δεν είναι κακή ιδέα.

Α.

gmars:
Ο πρώτος υπολογιστής και εμένα ο full extra spectrum 48K (και όχι ο "φτωχός" των 16Κ) με Joustick της Kemptson. Δουλεύει ακόμα με εξωτερικό κασετόφωνο. Πραγματικό σοκ να βλέπεις τα pixel (που σε ενθουσίαζαν πριν από 30 περίπου χρόνια) σε 50'' TV.
Παιχνίδια όπως Monty on the run, Atic Atac, Jetpac (http://www.worldofspectrum.org/infoseek.cgi) αξέχαστα και φαίνονται εντελώς αρχαία ιστορία....

dimsabas:
 :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

Έτσι μου έρχεται να βάλω το post σου σε ανεξάρτητο θέμα και να το κάνω sticky, να το βρίσκω και να γελάω όποτε έχω τις μαύρες μου.

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

ΥΓ. Έγραψες μπαγάσα! Μπορεί ώρες-ώρες να σε κράζουν διάφοροι (μεταξύ αυτών κι η αφεντιά μου), αλλά έχεις κάποιες μαγικές στιγμές που αναπληρώνεις για όλα τα προηγούμενα!  :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:

Konstantinos:

--- Quote from: pib on November 14, 2011, 09:30:00 PM --- 2 παραδειγματα ειναι το δικο σου και του saldade  :good:

--- End quote ---

Σανταλέ επέλεξες πολύ δύσκολο nickname!  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version