!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (97/298) > >>

tsekrs:
Κλαιω απ'τα γελια... :llol:
Ακου μη ρωτάς τι προγραμμα φοράω...
Με εκανες και γέλασα βραδιάτικα Χρηστο....!
θα το κανω ringtone!

nmwisima:

--- Quote from: Reverant on November 14, 2011, 12:28:09 AM ---...αλλά επειδή δεν έχω καμία όρεξη να θεωρηθώ καβαλημένο καλάμι...
--- End quote ---

Ρε μας δουλεύεις ρε? Νομίζεις δε σ' έχουμε πάρει χαμπάρι?? >:-

Reverant:
Χαμπάρ δεν έχεις παρ καμάρ!

VasmaV:

--- Quote from: Manolis on November 13, 2011, 02:31:46 AM ---
--- Quote from: Reverant on November 12, 2011, 11:40:48 PM ---Τα αντιγραφικά μαγαζιά ήταν ο Εγκέφαλος και το ThomasSoft.

--- End quote ---

Αυτό πρέπει να είναι Δημήτρη.Μια συνωμοτική καταπακτή σε κατέβαζε στο υπόγειο και εκεί
γινόταν της αντιγραφής το κάγκελο.Θυμάμαι ότι είχε γίνει τρελός ντόρος όταν τους μάζεψαν..

--- End quote ---
Αν δεν θυμάσαι την γραφική «καλλονή» και τον «σπυριάρη» του Εγκέφαλου, τότε δεν πήγαινες εκεί, ασε που το υπόγειο που λες, είχε μεταφερθεί στο πατάρι

Καπου το 80+ ξεκίνησα και γω με Amstrad 6128 με πράσινη οθόνη την οποία αναβάθμισα σε έγχρωμη λίγο αργότερα, μετά amiga 500 και 1200, μέχρι να κάνω το πρώτο jump σε PC 386DX/40ΜΗz

SchumiMx5:
Εγώ αν και γεννημένος το ’89,στα τέλη του ’93 μου πήρε ο πατέρας μου το 1ο Pentium μου στα 60Mhz.Λίγους μήνες πριν μας είχαν χαρίσει έναν 386 οποίος τα φτύσε.Θυμάμαι ένας από τους Pentium που είχα,η ο P5 η ο P54C είχε και κουμπάκι Turbo πάνω!Που το πάταγες και άλλαζε Frequency :yeah:
Ποιος να μου έλεγε ότι από τα 60mhz κάποτε,τώρα γράφω στο φόρουμ από 4Ghz+.Απίστευτο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version