!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (9/298) > >>

Liakos:

--- Quote from: spoumi on October 19, 2011, 05:58:31 PM ---Ρόδα εμείς είμαστε 126 και το δίλιτρο δν θυμάμαι πόσο ακριβώς.

--- End quote ---
Bγαλε καμια 10αρια κ εισαι μεσα για το 18αρι. ;) Τα διλιτρα παιζουν στα 135-140 ροδα.

GENERAL:
Με τον Σιμο παλιωτερα οταν ανοιξαμε απο σταση (δικαβαλο εγω και μονος του ο Σιμος) μεχρι τα τελειωματα 4ης ημασταν σχεδον μαζι. Η μουρη μου στο κεντρο της μπροστινης ροδας του Σιμου. Τοτε ομως ημουν χωρις κοντο και με αλλη εισαγωγη!!! Τωρα πιστευω θα καθομουν λογικα καλυτερα ειδικα εαν ημουν μονοκαβαλος.

Konstantinos:

--- Quote from: Liakos on October 19, 2011, 06:35:21 PM ---Το καλοκαιρι ανεβαινοντας για Ηγουμενιτσα με το miata, χρειαστηκε να κανω μια προσπεραση σε στενο ψιλογλιστερο επαρχιακο δρομο. Τσεκαρω οτι το αντιθετο ρευμα ειναι ελευθερο, κατεβαζω σε 2α γτ κινουμασταν με καμια 50αρα μονο, κ παταω για να προσπερασω... με το που φτανω διπλα του το αμαξι αρχιζει κ διπλωνει!! Ειλικρινα δεν περιμενα σε καμια περιπτωση κατι τετοιο... Διορθωνω μενοντας στο γκαζι αλλα το αμαξι δε λεει να βρει προσφυση με τιποτα! Εντωμεταξυ δεν εχω καταφερει ακομα να τον περασω... Δινω κ αλλο γκαζι,διορθωνω οσο χρειαζεται αρκετες φορες με το τιμονι κ καταφερνω κ τον περναω... Ειλικρινα τα χρειαστηκα γτ ο δρομος ηταν στενος κ δεν ειχα περιθωριο λαθους. Τρομακτικη εμπειρια... :-[ Δεν παρατηρησα αν ο δρομος ειχε λαδια κατω, σκονη ή κατι τετοιο...

--- End quote ---

Some thing..Παρασκευή βράδυ είχα όρεξη να ανέβω Πάρνηθα από Βαρυμπόπη και να κατέβω τον Άγ. Μερκούριο...Τα πάντα βρεγμένα κάτω (όχι ψιλόβροχο, αλλά κανονική λίμνη) και οι καφρίλες ξεκίνησαν μόλις πέρασα το κτήμα Ελληνικόν.Με καμία 80αριά χλμ και 3η στο κιβώτιο ενώ πήγαινα ευθεία αρχίζει και χάνει πρόσφυση πίσω στα καλά καθούμενα χωρίς να προκαλέσω με το γκάζι, αφήνω γκάζι χωρίς να κατεβάσω γιατί θα έκανα τετ α κε στη καλύτερη και ευτυχώς ακολουθούσε παρατεταμένη στροφή χωρίς διερχόμενα αυτοκίνητα και είχα διπλώσει και στα δύο ρεύματα πολύ οριακά μεταξύ δέντρων από τη μία- μπαριέρας από την άλλη και έβγαλα όλη τη στροφή με ανάποδα. Για μένα καθαρή τύχη, σε δρόμο με κίνηση και δη σε προσπέραση δεν θέλω να ξέρω που θα πήγαινε το σκ@το....

Ξάδελφος:
Μην ψαχνεις τα αιτια στ αμαξι απαξ και εχει σωστα λαστιχα.Βροχη,νερα,ολισθηροτητα.
Οταν βρεχει και ο δρομος εχει νερα μην κανετε παιχνιδια.Οι λαμαρινες φτιαχνονται αν χτυπησει ομως καποιος δε θα ναι οτι καλυτερο και το κακο δεν αργει να γινει.

JDM:

--- Quote from: bill_viper on October 18, 2011, 10:58:27 PM ---Μακάρι οι δημοσιογράφοι του τύπου να έγραφαν όπως ο παραπάνω petrolhead! Μακάρι!!

--- End quote ---
ΠΑΤΕΛΟΣ-ΤΣΙΓΚΡΗΣ
2 υπηρχαν κανενας αλλος
απο τοτε που σταματησαν απο το drive δεν ξαναπηρα περιοδικο αυτοκινητου

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version