!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
saldale:
--- Quote from: Liakos on November 10, 2011, 05:15:32 PM ---...το ρημαδι σε προκαλει να του πιεις το αιμα... Δεν του εκανα το χατηρι.
Το προγραμμα το θελει να συντηρειται εντος του μηνα γιατι παταει οπου να'ναι τις 70.000χλμ κ μετα υποσχομαι να μην το αφησω παραπονεμενο.
--- End quote ---
Εκτός αν σε προκαλέσουν φαντάζομαι..... :-\
Konstantinos:
--- Quote from: aimkara on November 10, 2011, 03:57:34 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on November 10, 2011, 02:43:39 PM ---Tο ΣΚ έρχεσαι καθόλου από Ηράκλειο? :angel:
--- End quote ---
AirDam σου λέει κάτι; :P
--- End quote ---
Στο μυαλό μου μέσα είσαι! Ήταν το αρχικό σχέδιο, αλλά...ωστόσο τα άβαφα πλαστικά μπορούμε να τε περιποιηθούμε δεόντος ;)
nmwisima:
--- Quote from: aimkara on November 10, 2011, 02:41:53 PM ---
--- Quote from: jSkyline on November 09, 2011, 10:05:03 PM ---Σε TD Car τα συγχωρουμε τα καγκουριλικια που εχει πανω και για να εξηγουμαι εννοω τα χρωματα γιατι ολα τα αλλα μου αρεσουν και κυριως οι 6UL...
Bεβαια ακομα και τα αυτα τα χρωματα ειναι σαφως καλυτερα απο το stickerbombing !!! (Aκουει καποιος?)
--- End quote ---
Ακούει..
Δωράκι για σένα, όλες οι δημιουργίες μου :girlie:
..και θα συνεχίσω (όσο υπάρχουν άνθρωποι με γούστο και μου εμπιστεύονται το τουτού τους, βεβαίως βεβαίως) :llol:
--- End quote ---
Αγόρι μου, είσαι θεός. :exaclty:
aimkara:
Έχεις κανέναν γνωστό σου γιατί οι δικοί μου τελειώνουν επικίνδυνα :llol:
Στέλιος - fess:
--- Quote from: dimsabas on November 10, 2011, 07:28:15 PM ---Ακόμα κι αν παραδώσουμε τις πινακίδες των Miataρων μας και δεν μπορούμε πια να τα κάνουμε βόλτα, πάλι εδώ θα είμαστε και θα κλαίμε όλοι μαζί τη μοίρα μας, αναπολώντας τα περασμένα μεγαλεία. Κι έτσι θα είναι ελαφρύτερος ο πόνος! :exaclty:
--- End quote ---
Σου έχει γίνει εφιάλτης το ΕΛΑΦΡΩΜΑ.
Ακόμα και τον πόνο, σκέφτεσαι πως θα ελαφρώσεις!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version