!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Στέλιος - fess:
Φώτη τους λευκούς δεν τους πειράζω.
Άντε να κάνω smoked ή κόκκινους τους παλιούς κίτρινους.
fotis78:
πως κοκκινους???σε ρωταω γιατι φοβαμαι οτι θα φαινονται χαλια μαλλον...!!!δεν θα χουν την αντανακλαση η την γυαλαδα αν θελεις..!!!
jSkyline:
--- Quote from: paris on November 10, 2011, 01:43:58 PM ---Πωπω με εφτιαξες
θα παω σήμερα μια τσαρκα το μεσημερι που εχω κενο με φιλο κατοχο Μ3 Ε92 (αν θυμαμαι καλα τον κωδικο)
Την Κυριακη το πρωι (10:00) θα ειμαι πάλι στο Vive mare με φιλους που εχουν πάθος για την οδήγηση αν καποιος θελει να κανουμε καμια μιαταδα ή καναν καφε ας το πει με πμ
--- End quote ---
Την Κυριακη λογικα θα βρισκομαι και εγω μαλλον προς Αγ. Μαρινα με αναλογη παρεα !!! Αν πετυχεις πουθενα ενα Α4 TFSI Wagon,ενα ανθρακι Evo MR, μια Elise, ενα ΝΒFL ΜΧ5 (μπορει να ειμαι και με το X-Trail) και ενα ακομα Nissan (δεν ξερω με τι θα ερθει) εμεις θα ειμαστε :P Τον τελευταιο καιρο βεβαια οι κουβεντες μας εχουν χασει το αυτοκινητιστικό τους περιεχομενο, παλι για πολιτικα και οικονομικά θα μιλάμε το βλεπω!!!
Στέλιος - fess:
--- Quote from: fotis78 on November 10, 2011, 02:27:53 PM ---πως κοκκινους???σε ρωταω γιατι φοβαμαι οτι θα φαινονται χαλια μαλλον...!!!δεν θα χουν την αντανακλαση η την γυαλαδα αν θελεις..!!!
--- End quote ---
Βερνίκι με λίγο κόκκινο χρώμα.
Γυαλάδα φουλ, τώρα από αντανάκλαση όχι και τόσο...
saldale:
--- Quote from: philosopher on November 10, 2011, 11:13:23 AM ---
--- Quote from: Nitroking on November 10, 2011, 10:25:22 AM ---Εγω ετσι καταλαβα.. Κι η αληθεια ειναι οτι το NC εχει σοβαρο πλαισιο! Αν μπεις απο ΝΒ σε NC το καταλαβαινεις κατευθειαν!
--- End quote ---
Αν τελικά έχει όντως καλύτερο πλαίσιο ρε αδερφέ μη το πουλήσω να πάρω S2K, να βάλω κάνα CW να ξεμπερδεύω
--- End quote ---
Καλά, εσύ απο δηλώσεις άλλο τίποτα :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version