!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (74/298) > >>

leonidas11b:
Πάρα πολύ αληθινό και ωραίο το άρθρο σου Α.  :clap:

philosopher:
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες  :)

george1.8:

--- Quote from: SchumiMx5 on November 08, 2011, 11:04:56 PM ---Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.

Το προηγούμενο Σ/Κ που είχα πάει Ναύπλιο είδα ένα NC μπορεί να ήταν και NCFL και ήταν πράσινο ανοιχτό,σαν του Mazda2! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χρώμα σε NC...Το αμάξι έκανε μπαμ από χιλιόμετρα.Ανάμεικτα συναισθήματα πάντως...Το χρώμα λίγο που έψαξα στο νετ είναι(???) Spirited green.Ηταν πανέμορφο,σπάνιο αλλά ταυτόχρονα κάτι με χαλούσε...Εχει δει κανείς?

--- End quote ---

Αυτό είναι: (παρατηρήστε το εσωτερικό του....)  :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

Και είναι εισαγωγής έκδοση Βase απο Αμερική γιατί έχει αντανακλαστήρες μπρος πίσω στους προφυλακτήρες και τα φανάρια με το λευκό φλάς....

Α. πολύ ωραίο το κείμενο...Νομίζω πως ταιριάζει στους περισσότερους...

jSkyline:
Ναι αυτο που εβαλε ο Γιωργος λεω και εγω !!! Πιστευω πως αυτο ειδε και ο Ζαχος!!!

Γιαννη εισαι σιγουρος οτι ο Μπουτσης εισαγει αμαξια και εχει φερει και αυτη την εκδοση ???

nmwisima:

--- Quote from: leonidas11b on November 09, 2011, 11:29:58 AM ---Πάρα πολύ αληθινό και ωραίο το άρθρο σου Α.  :clap:

--- End quote ---

--- Quote from: george1.8 on November 09, 2011, 12:08:00 PM ---Α. πολύ ωραίο το κείμενο...Νομίζω πως ταιριάζει στους περισσότερους...

--- End quote ---

Ευχαριστώ κύριοι.

Α.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version