!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (70/298) > >>

SchumiMx5:
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.

Το προηγούμενο Σ/Κ που είχα πάει Ναύπλιο είδα ένα NC μπορεί να ήταν και NCFL και ήταν πράσινο ανοιχτό,σαν του Mazda2! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χρώμα σε NC...Το αμάξι έκανε μπαμ από χιλιόμετρα.Ανάμεικτα συναισθήματα πάντως...Το χρώμα λίγο που έψαξα στο νετ είναι(???) Spirited green.Ηταν πανέμορφο,σπάνιο αλλά ταυτόχρονα κάτι με χαλούσε...Εχει δει κανείς?

Liakos:
Γνωριζα οτι εβγαινε μονο ως special edition η οποια αμφιβαλω αν ηρθε ποτε Ελλαδα... Ενδιαφερον, αλλα δε θα ηταν η επιλογη μου για κανενα λογο.

simkoz:

--- Quote from: nmwisima on November 08, 2011, 11:01:13 PM ---Διάβασε ένα νέο κειμενάκι να ευχαριστηθείς :D :D

www.limited-slip.net

A.

--- End quote ---

Respect boy, respect

HOUZIK:

--- Quote from: SchumiMx5 on November 08, 2011, 11:04:56 PM ---Το προηγούμενο Σ/Κ που είχα πάει Ναύπλιο είδα ένα NC μπορεί να ήταν και NCFL και ήταν πράσινο ανοιχτό,σαν του Mazda2! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο χρώμα σε NC...Το αμάξι έκανε μπαμ από χιλιόμετρα.Ανάμεικτα συναισθήματα πάντως...Το χρώμα λίγο που έψαξα στο νετ είναι(???) Spirited green.Ηταν πανέμορφο,σπάνιο αλλά ταυτόχρονα κάτι με χαλούσε...Εχει δει κανείς?

--- End quote ---
Μαλλον λες το 'Karai' και λογικα το εφερε ο Μπουτσης...

το υψος παντως δεν ηταν αυτο που σε χαλουσε γιατι εχει στον εξοπλισμο του ελατηρια χαμηλωματος ;)

nmwisima:

--- Quote from: simkoz on November 08, 2011, 11:09:10 PM ---
--- Quote from: nmwisima on November 08, 2011, 11:01:13 PM ---Διάβασε ένα νέο κειμενάκι να ευχαριστηθείς :D :D

www.limited-slip.net

A.

--- End quote ---

Respect boy, respect

--- End quote ---

Σε είπα και στο FB, είναι κι εμένα από τα αγαπημένα μου. :good:

Α.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version