!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (67/298) > >>

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on November 08, 2011, 12:33:26 AM ---
--- Quote from: dimsabas on November 08, 2011, 12:25:41 AM ---Μια παράκληση: όταν γράφετε ακριβώς μετά από κάποιον, μην πατάτε το ρημάδι το quote. Έχω τρελαθεί να σβήνω την τελευταία εβδομάδα τα άχρηστα quotes. Αφενός ξεχειλώνει η σελίδα, αφετέρου αναγκάζεσαι να διαβάσεις για δεύτερη (και μετά τρίτη και μετά τέταρτη) φορά τα ίδια και τα ίδια... Πλιζ!!! :giveheart: :giveheart:

--- End quote ---

Εχει μια βάση αυτό που λες, αλλά γενικά να ξέρεις ότι ιντερνετικά δεν ισχύει αυτό που λες.

Ισχύει ότι δεν κουοτάρουμε τις φωτό (για όλους τους λόγους που λες), αλλά όχι στα απλά ποστ.

Α.

--- End quote ---

Τι σημαίνει ότι κάτι ισχύει γενικώς αλλά δεν ισχύει ιντερνετικώς; Όταν γράφεις ακριβώς μετά από κάποιον, όποιος διαβάσει τη σελίδα, θα κάνει αμέσως τη σύνδεση με τα προηγούμενα, δε χρειάζεται να κουοτάρεις (α ρε γλωσσοπλάστη Α.) ξανά και ξανά, ώστε να διαβάζουν τα λόγια πολλαπλές φορές και να εξυμνείσαι στα ουράνια. Αν λυπάστε τους ταλαίπωρους κακοπληρωμένους μοδεράτορες (ο Πρόεδρος δεν πληρώνει καλά, αποταμιεύει για να ξαναπάει στον Σίμο, αυτή τη φορά για μόνιμα :P) σταματήστε το γιατί όλο σβήνουμε κουότες.

--- Quote from: simkoz on November 08, 2011, 01:16:35 AM ---Πάλι καλά που δεν έβαλα και μπάκετ που κάποτε το γλυκοκοίταζα...

--- End quote ---

Δηλαδή υπάρχει όντως μπάκετ που ταυτόχρονα χωράει μέσα στο Miata και χωράς κι εσύ μέσα του; :llol:
Αν δεν ήσουν εσύ, δε θα τολμούσα τέτοιο πείραγμα... :oops: :oops:

simkoz:
Νομίζω ότι υπάρχει, βεβάια το δεξί αφτί ακύρωνε το ντουλαπάκι που έχουν τα NC στην μέση πίσω, και εγώ δεν χώραγα ακριβώς πιό πολύ σφήνωνα, αλλά μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος.
Τελικά φοβήθηκα την τοποθέτηση, λίγο την χρηστικότητα, το παράτησα.
τώρα που δεν βλέπω πίστα ούτε με το κιάλι, άντε καμιά στροφή στο βουνό και πολύ μου είναι, μπαντιλίκια από λίγα έως καθόλου, μόνο η όμορφη αίσθηση απ' το τιμόνι μου έμεινε να χαίρομαι. Ασε που τα όρια είναι αυστηρά, κανείς δεν τα ξεπερνάει,  αλλά ακόμα και στα ανοίγματα από τα 60 στα 80 (απ' το ένα όριο στο επόμενο) έχεις δίπλα σου αμάξια πολαπλάσιας τιμής και ιπποδύναμης οπότε ούτε αυτήν την χαρά δεν έχω.

(είδες, και χωρίς quote)

SIMOS:
Γεια σου Μητσάρα με την τουμπανάρα !!! :llol: :llol: :llol:

Liakos:
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζομενους! Μιχαηλ,Γαβριηλ,Αγγελος,Σταματης κ αλλοι που πιθανως ξεχναω...

kakwkei:
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!! Ψυχραιμια ευχομαι μεσα σε τρελους καιρους! :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version