!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (65/298) > >>

simkoz:

--- Quote from: dimsabas on November 07, 2011, 04:50:28 PM ---
--- Quote from: simkoz on November 07, 2011, 04:29:33 PM ---^^^OK, δεκτόν, αλλά 4.500 για Μερστέντα, ευκαιρία δεν είναι?
Μπορεί όμως να είναι πια και εκτός Ελληνικής πραγματικότητας και με τις τιμές που παίζουν εδώ η ματιά μου διαστρευλώνεται.
(πχ: 200 ευρώ για μάρκετ και λέμε και πάλι καλά, 500 καθαρισμός και 1 σφράγισμα, κλπ, κλπ)

--- End quote ---

50 ο καθαρισμός και άλλα 40-60 για ένα σφράγισμα. Για πες και πόσο ήθελε η τοποθέτηση των ελαστικών να γελάσουμε λίγο... :P :P

--- End quote ---
Τοποθέτηση ελαστικών για 2 αυτοκίνητα (αλλαγή θερινών με τα χειμερινά) πήγε ακριβώς 3.5 ώρες.
Σιγά μην πήγαινα να σκάσω και αυτά, ηλεκτρικό μπουλονόκλειδο έχω, υδραυλικό γρύλο έχω, έ, τα έκανα μόνος μου.
Μόνο που το γκαράζ είναι στενό, τα λάστιχα του Kuga γουρούνια (235/55/18 νομίζω) και με πέθαναν και ο γρύλλος στο μεν ΜΧ5 δεν χωράει στην μπροστινή μεριά και πρέπει να κάνω πατέντα, να ανέβει σε 2 ξύλα και μετά να μπει ο γρύλος, στο δε Kuga ακριβώς το ανάποδο, δεν έχει αρκετό ύψος (ανάλογα και που πιάνει) και για τις πίσω πάλι αναγκάστικα να κάνω πατέντες.
Αν τα πήγαινα έξω νομίζω το 100άρι δεν θα έφτανε (όχι μοντάρισμα, ζυγοστάθμιση, κλπ, μόνο για το βάλε-βγάλε).

Liakos:

--- Quote from: racing nick on November 07, 2011, 08:57:03 PM ---

--- End quote ---

Aπο τον κανονισμο.

--- Quote from: VasmaV on November 18, 2008, 08:10:06 PM ---7. Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με πορνογραφικά, πολιτικά ακραία, εθνικιστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, ανήθικα και προσβλητικά στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν την ελληνική ή/και την κοινοτικη νομοθεσία απαγορεύονται και θα διαγράφονται.

--- End quote ---

ΒΑΝ τωρα!!!  :finger: :finger: :P :P

jSkyline:
Ριξτου το Ηλια μην το σκεφτεσαι εχει παραγινει προκλητικος !!!!  :girlie:

Ρε σεις οταν καποιος ειχε γραψει για Τζουλια και 5χιλιαρο ειχε κατι τετοιο στο μυαλο του ?

Basilmx5:
Μ@λ@κ@ ελεος...  :llol: :llol: :llol: :llol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LJP1DphOWPs&feature=player_embedded[/youtube]

dimsabas:
Μια παράκληση: όταν γράφετε ακριβώς μετά από κάποιον, μην πατάτε το ρημάδι το quote. Έχω τρελαθεί να σβήνω την τελευταία εβδομάδα τα άχρηστα quotes. Αφενός ξεχειλώνει η σελίδα, αφετέρου αναγκάζεσαι να διαβάσεις για δεύτερη (και μετά τρίτη και μετά τέταρτη) φορά τα ίδια και τα ίδια... Πλιζ!!! :giveheart: :giveheart:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version