!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (7/298) > >>

GENERAL:

--- Quote from: saldale on October 19, 2011, 05:28:23 PM ---
--- Quote from: Liakos on October 19, 2011, 05:24:35 PM ---
--- Quote from: saldale on October 19, 2011, 05:18:09 PM ---Και έλα μετά Le President, Bill the fucking Viper και λοιποί για τα περαιτέρω.... :chainsaw:

--- End quote ---
Πολυ σοφα δεν περιλαμβανεις στη λιστα κ το δικο μου ονομα...  >:- :chainsaw:

--- End quote ---

Ούτε το δικό μου.... :llol:

--- End quote ---

Εχεις δικιο, για το δικο σου διοτι παλι θα λες για τιποτα.... χειροφρενα και συναφη!!! Γνωστες δικαιολογιες απο πρωην Audακιδες!!!

saldale:

--- Quote from: GENERAL on October 19, 2011, 05:28:12 PM ---Και μετα οταν θα καταλαβουν τι εγινε θα σου πετανε fucking ντοματες και λοιπα ζαρζαβατικα!!! Αλλα παρολα αυτα ειναι καλη ιδεα!!!! :angel: :angel: :angel:

--- End quote ---

Μ@λάκα στα δανείζω ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ μόνο και μόνο για να δώ τις φάτσες τους!

VasmaV:

--- Quote from: saldale on October 19, 2011, 05:18:09 PM ---
--- Quote from: saldale on October 19, 2011, 04:59:02 PM ---Εγώ Χάρη θα έδινα τα διπλάσια, άντε το πολύ τριπλάσια λεφτά και θα είχα 160 εγγυημένα αλογάκια, με ένα 2-λιτρο μοτέρ. Σύν τα υφιστάμενα καλούδια σου...υπολόγισε...

http://www.car.gr/parts/view/1471161/

Και για να πώ και την αλήθεια, ούτε θα το δήλωνα ούτε τίποτα...

--- End quote ---

Και έλα μετά Le President, Bill the fucking Viper και λοιποί για τα περαιτέρω.... :chainsaw:

--- End quote ---

μην είσαι τοσο σίγουρος αντώνη...στην προηγούμενη "δοκιμή" μου με 2λιτρο (μαμα), το δίλιτρο εκλαψε και απο 2ες και απο 3ες ;)

υγ
δεν γράφει τπτ πάντως για ECU στην αγγελία...

GENERAL:

--- Quote from: saldale on October 19, 2011, 05:31:31 PM ---
--- Quote from: GENERAL on October 19, 2011, 05:28:12 PM ---Και μετα οταν θα καταλαβουν τι εγινε θα σου πετανε fucking ντοματες και λοιπα ζαρζαβατικα!!! Αλλα παρολα αυτα ειναι καλη ιδεα!!!! :angel: :angel: :angel:

--- End quote ---

Μ@λάκα στα δανείζω ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ μόνο και μόνο για να δώ τις φάτσες τους!

--- End quote ---

Μεσα. Εαν σου δινω καθε μηνα 100-150ευρω τοτε κανενα προβλημα. Και εαν θες η πρωτη βολτα δικια σου!!!

saldale:

--- Quote from: VasmaV on October 19, 2011, 05:33:51 PM ---
--- Quote from: saldale on October 19, 2011, 05:18:09 PM ---
--- Quote from: saldale on October 19, 2011, 04:59:02 PM ---Εγώ Χάρη θα έδινα τα διπλάσια, άντε το πολύ τριπλάσια λεφτά και θα είχα 160 εγγυημένα αλογάκια, με ένα 2-λιτρο μοτέρ. Σύν τα υφιστάμενα καλούδια σου...υπολόγισε...

http://www.car.gr/parts/view/1471161/

Και για να πώ και την αλήθεια, ούτε θα το δήλωνα ούτε τίποτα...

--- End quote ---

Και έλα μετά Le President, Bill the fucking Viper και λοιποί για τα περαιτέρω.... :chainsaw:

--- End quote ---

μην είσαι τοσο σίγουρος αντώνη...στην προηγούμενη "δοκιμή" μου με 2λιτρο (μαμα), το δίλιτρο εκλαψε και απο 2ες και απο 3ες ;)

υγ
δεν γράφει τπτ πάντως για ECU στην αγγελία...

--- End quote ---

Ναι ρε συ Βασίλη. Μαμά όμως. Αν είχε κοντό, εισαγωγή και full εξάτμιση τι θα γινόταν?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version