!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (51/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: Liakos on November 03, 2011, 06:14:45 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on November 03, 2011, 05:18:49 PM ---Αν θες Λιακο εναλλακτικα σου δινω σε κοπιες τα 72 επεισοδια΅ΕΖΕL.

--- End quote ---

Απο τα κωλοφαναρα του τυπου που αναφερεις, τα προτιμω.  :P

--- End quote ---

VS

Liakos:
Παω να παρω το αμαξι για να γυρισω σπιτι απο σχολη. Καθαριζω την οροφη απο ενα σωρο φυλλα κ κλαδακια που εχουν πεσει απο το δεντρο κατω απτο οποιο εχω παρκαρει κ μπαινω μεσα για να ξεπαρκαρω... Τυχαινει κ περναει πεζος απεναντι ενας συμφοιτητης που πηγαινει επισης προς το αμαξι του. Τον χαιρεταω κ μου φωναζει να μην ξεκινησω κ κατι μου δειχνει στο εμπρος μερος του αυτοκινητου μου. Βγαινω εξω (παιρνοντας μαζι μου το κλειδι το αυτοκινητου) κ βλεπω για ποιο λογο μου φωναζε. Καποιο καθικι ειχε κρυψει ενα ορθιο μπουκαλι μπυρας μεταξυ τροχου κ προφυλακτηρα. Με το που ξεκινουσα δλδ ή θα εσπαγε, θα το παταγα κ ποιος ξερει τι θα συνεβαινε στο ελαστικο ή θα εκανε κοντρα μεταξυ τροχου κ προφυλακτηρα μεχρι να ενδωσει αυτος ή το γυαλι...
Δεν ειχα παρκαρει μπροστα απο γκαραζ, σε ιδιωτικη θεση παρκινγκ κλπ κλπ. Δεν ειχα κλεισει κανενα.

Πριν 2 εβδομαδες παλι ειχα βρει ενα περιεργο πλαστικο κομματι μπροστα απο το εμπρος ελαστικο του συνοδηγου. Εκεινη τη φορα καταφερα κ το ειδα πριν μπω στο αμαξι. Ειχα υποθεσει οτι απλα βρεθηκε εκει τυχαια... Πλεον δινω περισσοτερες πιθανοτητες να εγινε σκοπιμως.

Τι μ@λακες υπαρχουν ρε πο^στη μου...  ::-

Ξάδελφος:
Τι ψαχνεις ρε Λιακο με τους κομπλεξικους. Εμενα το καλοκαιρι δε μου σκισαν τα λαστιχα?
Τ αμαξι πριν ξεκινησετε γενικοτερα να του κανετε μια οπτικη επιθεωρηση.

SchumiMx5:

--- Quote from: Liakos on November 03, 2011, 07:13:45 PM ---Παω να παρω το αμαξι για να γυρισω σπιτι απο σχολη. Καθαριζω την οροφη απο ενα σωρο φυλλα κ κλαδακια που εχουν πεσει απο το δεντρο κατω απτο οποιο εχω παρκαρει κ μπαινω μεσα για να ξεπαρκαρω... Τυχαινει κ περναει πεζος απεναντι ενας συμφοιτητης που πηγαινει επισης προς το αμαξι του. Τον χαιρεταω κ μου φωναζει να μην ξεκινησω κ κατι μου δειχνει στο εμπρος μερος του αυτοκινητου μου. Βγαινω εξω (παιρνοντας μαζι μου το κλειδι το αυτοκινητου) κ βλεπω για ποιο λογο μου φωναζε. Καποιο καθικι ειχε κρυψει ενα ορθιο μπουκαλι μπυρας μεταξυ τροχου κ προφυλακτηρα. Με το που ξεκινουσα δλδ ή θα εσπαγε, θα το παταγα κ ποιος ξερει τι θα συνεβαινε στο ελαστικο ή θα εκανε κοντρα μεταξυ τροχου κ προφυλακτηρα μεχρι να ενδωσει αυτος ή το γυαλι...
Δεν ειχα παρκαρει μπροστα απο γκαραζ, σε ιδιωτικη θεση παρκινγκ κλπ κλπ. Δεν ειχα κλεισει κανενα.

Πριν 2 εβδομαδες παλι ειχα βρει ενα περιεργο πλαστικο κομματι μπροστα απο το εμπρος ελαστικο του συνοδηγου. Εκεινη τη φορα καταφερα κ το ειδα πριν μπω στο αμαξι. Ειχα υποθεσει οτι απλα βρεθηκε εκει τυχαια... Πλεον δινω περισσοτερες πιθανοτητες να εγινε σκοπιμως.

Τι μ@λακες υπαρχουν ρε πο^στη μου...  ::-

--- End quote ---

Τι είπες τώρα.Απο σήμερα θα κοιτάω μην μου κάνουν το ίδιο...Κέρνα κανά σουβλάκι το παιδί που στο είπε. :)

pib:
του εδωσε την μπυρα ρε συ  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version