!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
RomanoS:
Μιας που οντως εκ πρωτης αποψης φαινονται ιδια... εγω θα προτεινα εφοσων εχετε καταληξει σ αυτα τα 2 να τα πατε και τα 2 σε εναν δικο σας μηχανικο να τα τσεκαρει εξονυχιστικα και να σας πει πιο απ' τα 2 θα προτιμουσε αυτος και πιο ειναι σε καλυτερη "μηχανικα" κατασταση! Εγω ετσι θα λειτουργουσα! ;)
dimag4:
κανενα
Neko:
Για μενα κανενα γιατι εχω κακια εμπειρια απο FSI. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα Golf με 20000χλμ της αδελφης μου και δεν ειχε σταλα λαδι :( Εχω στην δουλεια passat fsi 1.6 και μου το δινουν ξεφτιλα και λεω οχι :nono:
Ξάδελφος:
--- Quote from: Neko on November 01, 2011, 07:28:20 PM ---Για μενα κανενα γιατι εχω κακια εμπειρια απο FSI. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα Golf με 20000χλμ της αδελφης μου και δεν ειχε σταλα λαδι :( Εχω στην δουλεια passat fsi 1.6 και μου το δινουν ξεφτιλα και λεω οχι :nono:
--- End quote ---
Το Πασσατ 1.6Fsi ειναι καλο αμαξι.Το χει φιλος και εχει κανει απιστευτα πολλα χιλιομετρα σε ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα.Τα 1.4Fsi ειναι αλλο θεμα.
Neko:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 01, 2011, 07:29:47 PM ---
--- Quote from: Neko on November 01, 2011, 07:28:20 PM ---Για μενα κανενα γιατι εχω κακια εμπειρια απο FSI. Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα Golf με 20000χλμ της αδελφης μου και δεν ειχε σταλα λαδι :( Εχω στην δουλεια passat fsi 1.6 και μου το δινουν ξεφτιλα και λεω οχι :nono:
--- End quote ---
Το Πασσατ 1.6Fsi ειναι καλο αμαξι.Το χει φιλος και εχει κανει απιστευτα πολλα χιλιομετρα σε ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα.Τα 1.4Fsi ειναι αλλο θεμα.
--- End quote ---
Καιεει λαδι ρε Γιωργο :o Αμα σου πω τιμη θα μου πεις παρτο αμεσως ;D
Μπελα στο κεφαλι μου θα βαλω ομως.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version