!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Liakos:
Ο σωστος καφες δεν ειναι απλη υποθεση. Δουλευα για 3 χρονια πισω απο το bar γνωστου bar/restaurant της Γλυφαδας και αναγκαστικα επρεπε να μαθω κ 2-3 πραγματα για τον καφε. Σε αυτα τα 3 χρονια εφτιαξα μια θαλασσα espresso κ εμαθα μπολικα χρησιμα tips. Παρολαυτα δε θεωρω οτι εμαθα να φτιαχνω κ απολυτα σωστο καφε(αν θεωρησουμε οτι υπαρχει τετοιος). ;)
Μπραβο για το μερακι σου παντως! :good:
heras:
--- Quote from: dimsabas on October 27, 2011, 03:03:11 PM ---H υπομονή και η καρτερικότητα είναι μεγάλες αρετές. Το καμάρι του Βαγγέλη-Heras πουλήθηκε σήμερα. Άντε, o δρόμος για την SLK σε περιμένει. :exaclty: :good:
--- End quote ---
Ευχαριστω Δημητρη!! Ακριβως 6 μηνες περιμενα να πουληθει και τελικα χθες βρεθηκε ο σωστος και σοβαρος αγοραστης....μεγαλη υποθεση το τελευταιο ειδικα στις μερες μας. Ηταν αυτος που το χει και πριν 2 βδομαδες. Αφου ειδε και αλλα τα οποια οπως μου πε ηταν γερμανικα, χωρις ιχνος απο βιβλια συντηρησης, χωρις a/c και ''μαγκακους'' ιδιοκτητες, επεστρεψε σε μενα :finger:...νομιζε οτι μ αυτα τα λεφτα θ αγοραζε καλο nb f/l. :punish: Τελικα ειναι αυτο που λεμε ''πολυ καλο για να ναι αληθινο''. Ευχομαι στο παλλικαρι να το χαρει και να το απολαυσει οσο εγω και ακομα περισσοτερο! :exaclty:
Οσο για τη slk αρχιζω ψαξιμο απο βδομαδα και ο,τι βγει (κατι εχω βρει αλλα δεν βιαζομαι)....δεν χανομαστε βεβαια....εδω θα ειμαι και θα τα λεμε. Απλα σε μια επομενη συναντηση θα με δειτε με τα ...επανακυκλοφορουντα μου σφαιριδια να προσπαθω μπας και γυρισει λιγο! :llol:
vagmann:
Ποσο εφυγε αν επιτρεπεται συνονοματε?
heras:
--- Quote from: vagmann on October 27, 2011, 08:45:25 PM ---Ποσο εφυγε αν επιτρεπεται συνονοματε?
--- End quote ---
5.000€ οσο δηλ το χα βαλει ως τελευταια τιμη
vagmann:
Καλοξοδευτα Βαγγ!!! :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version