!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (30/298) > >>

heras:

--- Quote from: Ξάδελφος on October 26, 2011, 10:10:55 AM ---Το βιντεο-ηχητικο..ντοκουμεντο  ειναι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Εχω λιωσει.

Πριν πολλα χρονια τοτε που καταδεχονταν ο κοσμος να βαλει τον κωλο του και σε φτηνα βρωμερα αμαξια και οχι μονο matte black SLK AMG ή Φερραρι ,911,Skyline και Μ3 ενας φιλος ειχε ενα Alfasud. Eixε εναν Boxer 1.7 μεσα.Απειρες πατεντες και ελαφρωματα.Μεχρι νιτρο ειχε περασει .Το παλικαρι ειχε μυαλο και χερια και εκανε τα απιστευτα μαστορεματα.Τωρα ειναι μηχανικος στην Lockheed (αυτη που φτιαχνει τα μαχητικα).
Τεσπα στο θεμα μας...βγαιναμε τοτε για κυνηγι "κεφαλων" .Τ αμαξακι εραβε οτι ναναι σε ευθειες και στροφες και εγω καθε φορα στο καθισμα του συνοδηγου επιανα ψιλη κουβεντουλα με το Θεο ωστε να τα χει καλα μαζι μου οταν συναντηθουμε συντομα.

Το backstage μετα απο καθε νυχτα ή ακομη και αργα την ιδια τη νυχτα,ειναι οτι ενω τα ταπεινωμενα ακριβα γρηγορα αυτοκινητα φευγαν με τους οδηγους τους ντροπιασμενους αυτοδυναμα για το σπιτι,εμεις καναμε καπου στην ακρη βγαζαμε τα κουτια με τα εργαλεια και μαζευαμε τα κομματια του νικητη Alfasud μπας και καταφερουμε ν γυρισουμε σπιτι ή περιμεναμε να ξημερωσει να παρουμε το πρωτο λεωφορειο και ο γερανος το Alfasud...

--- End quote ---

Και βεβαια ετσι ειναι...οταν ο αλλος με uno turbo ριχνει το βραδυ σε 911 πχ, την αλλη μερα τρεχει στο συνεργειο και κανει το μηχανικο του πιο πλουσιο μαζευοντας τα κομματια του ενω αυτος με την 911 πηγαινει χαλαρος στη δουλεια του. Και το γελοιο ειναι οτι κατι τετοια ''κατορθωματα'' εξυμνουνταν παλιοτερα (τωρα δεν ξερω τι γινεται και δεν με ενδιαφερει) απο φυλλαδες τυπου power techniques  :moutza:

Konstantinos:
Xρόνια πολλά στα παιδιά! Να χαίρεστε το όνομά σας!

miata mx-5:
χρονια πολλα και απο εμενα σε ολους τους δημητριδες του club μας

dimsabas:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και αντεύχομαι με τη σειρά μου στους λοιπούς συνεορτάζοντες. :hello:

Newstyle:
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version