!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (282/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: fess on January 26, 2012, 12:38:26 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on January 26, 2012, 12:14:29 AM ---Για εναν μεγαλο καποτε ερωτα,εφυγα ξημερωματα απο Αθηνα,πρωι ημουν Θεσσαλονικη,ηπια καφε μαζι της και μεσημερι εφυγα πηγα Γιαννενα(προ Εγναντιας οδου) οπου διανυκτερευσα εκει σε αλλο μεγαλο ερωτα. Το πως δικαιολογησα την αποδειξη διοδιων απο τα Μαλγαρα που βρηκε στ αμαξι(αφου κανονικα ειχα παει απο Ριο-Αντιρριο)ενας Θεος ξερει!

--- End quote ---
Ρε Γιωργάκη μας τα χει κάνει καρπούΖα με τους έρωτες σου...
Έκοψες τον καφέ και άρχισε να ρολλάρει  η μνήμη σου;;;

--- End quote ---
Κι εγω σ αγαπαω!

nmwisima:
Απο τότε που έβγαλα την ακριδα απο τον καθρέφτη νιώθω τριγμους...

Ευτυχώς την έβαλα στο πορτ μπαγκαζ και είναι σα να πήρα πίσω μπάρα θόλων.
Sent from my Nexus S using Tapatalk

dimag4:

--- Quote from: SchumiMx5 on January 26, 2012, 01:04:51 AM ---άλλα ήδη περιμένω το short shifter της Re-Amemiya που το μεταμορφώνει :guns:

--- End quote ---

τωρα που ειπες Re-Amemiya εγω αν ειχα σασμαν απο Rx-7 θα ηθελα κ την μετατροπη σε σειριακο.... αλλα δεν εχω σασμαν Rx-7 και το κιτακι δεν ειναι φθηνο! καπου 1200 ευρω το ειχα βρει παλιοτερα..

Nitroking:

--- Quote from: SchumiMx5 on January 26, 2012, 01:04:51 AM ---Επίσης χρωστάω ένα ευχαριστώ στον Nitroking που με κουβάλησε κανά 2 φορές να κάνω τις δουλειές μου,και που έκανε αλλες 2 φορές τον ταξιτζή και με γύρισε σπίτι.Ευχαριστώ φίλε :good:

--- End quote ---

Τιποτα, anytime! :yeah:

Εγω απλα περιμενω να το δω ετοιμοπολεμο και παλι να κανουμε λιγο terrorism! :P

Newstyle:

--- Quote from: SchumiMx5 on January 26, 2012, 01:04:51 AM ---To σασμάν από rx7 fd έχει μπεi εδώ και μια βδομάδα στο mx5 μου :excited:,και θα τολμλησω να πω πως είναι μια από τις καλύτερες μετατροπές που έχω κάνει στο αμάξι μου :yeah:.Αισθηση απίστευτη,δεν λυπάσαι τπτ,"ρουφάει" τις ταχύτητες και είναι τουλαχιστον το ίδιο σαφές με του  mx5 για να μην πω παραπάνω.Ολα αυτά με τις καινούριες του RedLine!Εχω κάνει 550χλμ...

Ειχα ένα άγχος με τα συγχρονιζέ του σασμάν,γιατί έχουν εμφανίσει ανά τον κόσμο θεματάκια τα σασμάν από fd ειδικά στην 5η,αλλά τελικά είναι λες και βγήκε τώρα από το εργοστάσιο. ;D

Οι διαδρομές είναι λίγο "μακρυτερες" από το 5αρι του mx5,άλλα ήδη περιμένω το short shifter της Re-Amemiya που το μεταμορφώνει :guns:

Την όλη διαδικασία ανέλαβε ο Δημήτρης Λευκαδίτης,που είναι πάνω από όλα φίλος.Τον ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερωσε με προσοχή στο αμάξι μου. :clap:

Επίσης χρωστάω ένα ευχαριστώ στον Nitroking που με κουβάλησε κανά 2 φορές να κάνω τις δουλειές μου,και που έκανε αλλες 2 φορές τον ταξιτζή και με γύρισε σπίτι.Ευχαριστώ φίλε :good:

Ευχαριστώ και τον Dogits γιατί από την 1 στιγμή,όπως πάντα,πρόθυμος να βοηθήσει.

Αυτά.Πάμε για άλλα!

--- End quote ---

Καλοριζικο τρελιαρη !!! το FD ειναι πολυ ωραιο σασμαν !!! Amemiya φοραω και εγω και ειναι super.  H 5h φορτηγισια ε ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version