!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (280/298) > >>

dimag4:
εγω οταν ειπα οτι θα το εκανα εννοουσα για την παρεα εδω πανω
το ταξιδι ειτε με το αμαξι ειτε με το τρενο ειναι κουραστικο κ χρονοβορο

Skyggedans:

--- Quote ---Έχω πάει για καφέ Θεσσαλονίκη,αυθημερόν
--- End quote ---

μύρισε άνοιξη, έρωτα κ τα πουλάκια να κελαηδούν...παθών κι εσείς κύριε;

jSkyline:
To 1998 ανεβαινα και κατεβαινα σχεδον καθε 2ο ΣΚ με το ολοκαινουργιο τοτε Saxo VTS του 1ου μου ξαδερφου !!! Λιγα χρονια μετα εκανα την ιδια βλακεια με τον κολλητο μου καπου το 2005 οταν και αυτος μολις ειχε πρωτοπαρει το Corolla του...Αλλες εποχες παντως, πολυ χαμηλοτερο το κοστος! Απο δικη μου ηλιθιοτητα ειχα ξεκινησει ενα βραδυ το 2004 με το προηγουμενο Primera απο Γιαννενα μετα απο αρκετο ποτο διεσχυσα ολους τους σκατοδρομους και βρεθηκα Θεσ. βγηκα εκεινο το βραδυ και μολις ξημερωσε γυρισα Κοζανη και κοιμηθηκα !!!

simkoz:
^^^Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο αλλά όχι από Κοζάνη αλλά από Αθήνα. Ξεκίνησα κατευθείαν απ΄το μπαρ (νταξ, μόνο 1-2 ποτάκια) κατά τις 2, φτάσαμε Θεσσαλονίκη, μπουγάτσα, καφέ και κατά τις 8.00 ξανά στο δρόμο για πίσω.
Τώρα βαριέμαι να ξεκινήσω στις 23.00 να πάω μια βόλτα το ΜΧ σε βραδυνές στροφοδιαδρομές στο βουνό που είναι 10 λεπτά απ το σπίτι.
Γιατί τα νιάτα να χαραμίζονται στους νέους....

dimsabas:
Σίμο, δεν τα κάνεις (και είναι πολύ φυσιολογικό) όχι επειδή γέρασες, αλλά επειδή ακριβώς τα έχεις κάνει και τα έχεις χορτάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι τρέλες της νιότης καλά έκαναν κι έγιναν τότε, τώρα είναι ηλικία για άλλα πράγματα. Αν έκανες και τώρα τα ίδια με τα 18 σου, θα υπήρχε πρόβλημα.

Είπε και βάρεσε δύο κόφτες, έτσι για να τσαγιάσει τον διπλανό του! :P :P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version