!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (28/298) > >>

spoumi:

--- Quote from: emilmx on October 26, 2011, 01:50:09 AM ---
--- Quote from: emilmx on May 30, 2011, 05:06:20 AM ---rs4 με revo πρόγραμμα στη Βουλιαγμένης ειμαι μπροστά και πατάω 2τερα με 0.8 bar
ξαφνικά πετάγεται διπλά μου και ετοιμάζετε με φορά να με περάσει
εχω βάλει ώμος 3τη και ξαφνικά πατώντας το μαγικό κουμπάκι ανεβάζω 1.2bar και απλά άντε για !!

--- End quote ---

κολονα *2 απο φανάρι σε φανάρι μετά τη μαύρη πριν τη βούτα !!

--- End quote ---

Πειράζει που η περιγραφή μου θύμισε λίγο αυτό? :P
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν σχολιάζω καμία κόντρα καθώς δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα.
Η περιγραφή όμως αυτό μου θύμισε  :llol:
schumacher vs...........papi!!

Newstyle:
αχαχαχαχαχαχαχ θεος !!!!  :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:

Ξάδελφος:
Το βιντεο-ηχητικο..ντοκουμεντο  ειναι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Εχω λιωσει.

Πριν πολλα χρονια τοτε που καταδεχονταν ο κοσμος να βαλει τον κωλο του και σε φτηνα βρωμερα αμαξια και οχι μονο matte black SLK AMG ή Φερραρι ,911,Skyline και Μ3 ενας φιλος ειχε ενα Alfasud. Eixε εναν Boxer 1.7 μεσα.Απειρες πατεντες και ελαφρωματα.Μεχρι νιτρο ειχε περασει .Το παλικαρι ειχε μυαλο και χερια και εκανε τα απιστευτα μαστορεματα.Τωρα ειναι μηχανικος στην Lockheed (αυτη που φτιαχνει τα μαχητικα).
Τεσπα στο θεμα μας...βγαιναμε τοτε για κυνηγι "κεφαλων" .Τ αμαξακι εραβε οτι ναναι σε ευθειες και στροφες και εγω καθε φορα στο καθισμα του συνοδηγου επιανα ψιλη κουβεντουλα με το Θεο ωστε να τα χει καλα μαζι μου οταν συναντηθουμε συντομα.

Το backstage μετα απο καθε νυχτα ή ακομη και αργα την ιδια τη νυχτα,ειναι οτι ενω τα ταπεινωμενα ακριβα γρηγορα αυτοκινητα φευγαν με τους οδηγους τους ντροπιασμενους αυτοδυναμα για το σπιτι,εμεις καναμε καπου στην ακρη βγαζαμε τα κουτια με τα εργαλεια και μαζευαμε τα κομματια του νικητη Alfasud μπας και καταφερουμε ν γυρισουμε σπιτι ή περιμεναμε να ξημερωσει να παρουμε το πρωτο λεωφορειο και ο γερανος το Alfasud...

Basilmx5:
Xρονια πολλα στους Δημητρηδες και Δημητρες, να χαιρεστε το ονομα σας... και οποιον δικος σας γιορταζει...

Liakos:
Χρονια πολλα σε ολους τους Δημητρηδες!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version