!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
aimkara:
--- Quote from: nmwisima on January 18, 2012, 12:55:35 PM ---Χρόνια Πολλά στους Θανάσηδες λοιπόν.
Και χωρίς να θέλω να φανώ (ακόμα περισσότερο) ηλίθιος απ΄όσο νομίζετε, είναι
Χρόνια πολλά στους "εορτάζοντες", όχι "εορταζόμενους" :exaclty:
Ποιος θα έρθει να με βάλει μπρος γιατί εμεινα από μπαταρία?
Ποιος ξέρει που θα βρω ένα Battery Booster??
Α.
--- End quote ---
Δεν ξερω αν εισαι ηλιθιος, αλλα εχεις δικιο :exaclty:
Εορταζων ειναι ο ανθρωπος, εορταζομενος ειναι ο αγιος.
Δεν ειναι κακο να μαθαινουμε λιγο παραπανω τα ελληνικα, εφοσον τα χρησιμοποιουμε ακομα :P
saldale:
Χρόνια πολλά στον Trelo7 με υγεία και πολλά πρωταθλήματα...και χρόνια πολλά σε όσους/όσες ακόμα γιορτάζουν. Υγεία παιδιά!
SIMOS:
--- Quote from: SIMOS on January 18, 2012, 08:57:35 AM ---Χρόνια πολλά και καλά στους εορταζούμενους !
--- End quote ---
Εντάξει κυρ Α. χιουμοριστικό ήταν (εξ ου και το ου) μην το παίρνεις τσι μετρητοις ! Όπως και οι "Αντωνάδες" που είχα γράψει παραπάνω ! :exaclty: ;)
Άσχετο, αλλά πάρε καλύτερα καλώδια και έχε τα στο πορτ μπαγκαζ ! Κάποιος θα σε βοηθήσει όταν θα χρειαστεί !
aimkara:
--- Quote from: SIMOS on January 18, 2012, 08:21:08 PM ---
--- Quote from: SIMOS on January 18, 2012, 08:57:35 AM ---Χρόνια πολλά και καλά στους εορταζούμενους !
--- End quote ---
Εντάξει κυρ Α. χιουμοριστικό ήταν (εξ ου και το ου) μην το παίρνεις τσι μετρητοις ! Όπως και οι "Αντωνάδες" που είχα γράψει παραπάνω ! :exaclty: ;)
Άσχετο, αλλά πάρε καλύτερα καλώδια και έχε τα στο πορτ μπαγκαζ ! Κάποιος θα σε βοηθήσει όταν θα χρειαστεί !
--- End quote ---
Ποιος θα τον βοηθησει μ αυτα που λεει!! Ισως καποιος εορταζομενος :llol: :llol:
nmwisima:
--- Quote from: nmwisima on January 18, 2012, 12:55:35 PM ---Χρόνια Πολλά στους Θανάσηδες λοιπόν.
Και χωρίς να θέλω να φανώ (ακόμα περισσότερο) ηλίθιος απ΄όσο νομίζετε, είναι
Χρόνια πολλά στους "εορτάζοντες", όχι "εορταζόμενους" :exaclty:
Ποιος θα έρθει να με βάλει μπρος γιατί εμεινα από μπαταρία?
Ποιος ξέρει που θα βρω ένα Battery Booster??
Α.
--- End quote ---
Τούτο δω, που κάμποσοι σπεύσατε να λοιδορήσετε ήταν το ποστ μου Νο 6.000...
Και επειδή θα πεταχτεί η Μανωλάδα να πει την καραμέλα της, ότι είναι "ανουσια" ποστ,
αν δεν ανανεωθεί η σύμβασή μου με τη δουλειά, υπόσχομαι ότι θα κάτσω να βρω ένα ένα ποια ποστ μου είναι όντως άσχετα.
Φωτιά και λαίλαπα θα κάψει τους -γηραιούς- επικριτές μου >:-
υ.γ. Καλά να 'μαστε, ευχαριστώ για την υπομονή σας και με το καλό να τα δεκαχιλιάσουμε :moutza:
Α.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version