!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (243/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: aimkara on January 12, 2012, 09:03:41 PM ---
--- Quote from: Liakos on January 12, 2012, 08:32:59 PM ---H ασχημια στο μεγαλειο της.  :nono:

Υ.Γ: δε μου εχει χακαρει το λογαριασμο ο jsky...  :P

--- End quote ---

Γιαννη..;  :????:

--- End quote ---

--- Quote from: aimkara on January 12, 2012, 09:04:03 PM ---
--- Quote from: jSkyline on January 12, 2012, 08:54:45 PM ---Aν και πολυ καγκουρεμενες θα συμφωνησω οτι ειναι με μεγαλη διαφορα η ομορφοτερη 3αρα και προκατοχος της αθλιοτερης "μπεμπας" που εχει βγει ποτε. Ενταξει τα συγκεκριμενα ειναι τραγικα αλλα σε αμαξια πιστας συγχωρω τα παντα, αρκει οι αλλαγες να εχουν νοημα!

--- End quote ---

Ηλια..;  :????:

--- End quote ---

lol...;

nmwisima:

--- Quote from: saldale on January 13, 2012, 11:36:27 AM ---Γι'αυτό πρόσεχε μη σε πετύχει κανένα NC και σε ράψει....καλλιτεχνικά!

--- End quote ---

Eίσαι τόσο ψηλός που ούτε θα με δεις...

GENERAL:
2λιτρούμπα, εκκεντροφόροι, τουρμπίνα μία κολώνα μπροστά παιδιά!!!!"
"2λιτρούμπα, εκκεντροφόροι, τουρμπίνα μία κολώνα μπροστά παιδιά!!!!"
- Κάνα νίτρο δεν βάζεις?
-Αλλοιώνει την οδική συμπεριφορά ρε φίλε!
-Πάμε στον δίπλα.
"Επιταχύνει δεν σπάει!!"
- Καλώς τα παιδιά!
-Μάστορα τι βάζεις μέσα?
-Τι βάζω?? Τον πατέρα μου και την μάνα μου βάζω ρε μεγάλε! 2λιτρούμπα, πιστόνια, μπιέλες, μέταλλα, ωστήρια, εκκεντροφόρους, χειροκίνητο 6άρι σασμάν άμα έχεις "χέρια", DSG άμα δεν έχεις, σε κόβω να μην έχεις...
ΚΟΝΤΡΑΑΑΑΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙ!!!
θα σου βάλω και νίτρα να ψεκάζεις να πηγαίνει καλύτερα, ζάντες, λάστιχα και για τους πιστάκιδες φρένα!!
-Φτιάξε δύο απ' όλα.
-Πω, πω, πω όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!!!
"Πύραυλος είναι δεν είναι αυτοκίνητο, θα πάρεις και για τον κολλητό σου!!"

SIMOS:
 :llol: :llol: :llol:  Πολύ γέλιο !  Το έχω διαβάσει άλλες 10 φορές και κάθε φορά όλο και πιο αστείο μου φαίνεται .... :llol: :llol:

aspan:

--- Quote from: Nitroking on January 11, 2012, 02:41:29 PM ---Παιδια ξερει καποιος σας παρακαλω να μου πει πως φευγει η κολλα απο πολυκαιρισμενη μονωτικη ταινια? Απο καλωδια θελω να τη βγαλω.. Δοκιμασα οινοπνευμα και ασετον αλλα τιποτα..

--- End quote ---

Δοκιμασε με WD40 ριξε μπολικο να μαλακωσει και τριβε απαλα με μουσγωμενο (με WD40) πανι και αλλαζε πλευρα συνεχεια. Το εχω δοκιμασει σε αυτοκολλητα και αλλες κολλες και δουλευει απιστευτα καλα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version