!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
dimsabas:
--- Quote from: gianic on January 10, 2012, 10:13:50 PM ---400 για catback; Δεν ηξερες ; Δεν ρωταγες; Μα στον Νινο;
Αυτος τραγουδιστης δεν ειναι;
--- End quote ---
Τι νομίζεις; Κι αυτοί βιώνουν κρίση και ψάχνονται... :llol: :llol:
Manolis:
--- Quote from: fess on January 10, 2012, 03:36:35 PM ---
--- Quote from: Manolis on January 10, 2012, 12:24:02 PM ---ps.Ένας ένας τις ιδέες για εκδρομή με πμ παιδιά γιατί δεν σας προλαβαίνω :moutza:
--- End quote ---
http://www.korinthia.net/diadromes-loutraki-limnh-vouliagmenis-peraxora.htm
--- End quote ---
--- Quote from: fess on January 10, 2012, 03:48:32 PM ---
--- Quote from: dimsabas on January 10, 2012, 03:45:28 PM ---Μια εκδρομή του φόρουμ θέλει κάτι πιο ενδιαφέρον οδηγικά από τη λίμνη της Βουλιαγμένης. Μόνο το ανέβασμα από το Λουτράκι αξίζει εκεί. :good:
--- End quote ---
Αντί να σχολιάζεις, πρότεινε κάτι... :giveheart:
Μακριά δεν μπορούμε, κοντά δε θέλουμε, μας βλέπω στο Σέσι!
--- End quote ---
Εκδρομή έχουμε πάρα πολύ καιρό να κάνουμε λόγω οικονομικών συγκυριών.Για το λόγο αυτό έχουμε περιοριστεί τον
τελευταίο καιρό σε βόλτες που και αυτές δεν είναι σύχνες.Αν θέλετε εκδρομή θα κάνουμε εκδρομή.Θα χρειαστώ όμως
συγκεκριμένα πράγματα και όχι απλές αναφορές σε περιοχές ή παραπομπές από το διαδίκτυο.Χρειαζόμαστε προορισμό που
να μην είναι μακριά(120 μαξ ας πούμε),δοκιμασμένη ταβέρνα με πάρκιγκ που να έχει καλό φαγητό/λογικές τιμές,καφετέρια
ομοίως με ασφαλή χώρο για τα αυτοκίνητα αν είναι δυνατον κτλ.Αν κάποιος έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του ας
επικοινωνήσει μαζί μου.Με σποραδικά ποστ στο μπλα-μπλα δεν με βοηθάτε.
Αν πάλι προτιμάτε να μην γίνει εκδρομή τότε μία από τις επόμενες Παρασκευές,κάνουμε μία ωραιότατη βόλτα,μασαμπουκώνουμε
ότι βρούμε σε κάνα ταβερνάκι πχ προς Πάρνηθα μεριά και κόβουμε και την πίτα μας.
Εγώ πρότεινα την ιδέα της εκδρομής γιατί έχουμε πάρα πολύ καιρό να κάνουμε μία και παραδοσιακά γίνεται μία στην αρχή
του χρόνου λόγω πίτας.Από εκεί και έπειτα ό,τι θέλετε κάνουμε..
nmwisima:
Kαι πως λες να το κάνουμε Μάνο, το θέμα βόλτα/εκδρομή? Να ψηφίσουμε? :????:
Νομίζω ότι πάντα η λύση είναι κάπου στη μέση παρεμπιπτόντως, μια κοντινή εκδρομή για παράδειγμα.
Νομίζω επίσης ότι για να μην σας πρηχτουν τα συκώτια, ίσως ειναι καλύτερο να αποφασίσει η Ο.Δ. και να το ανακοινώσει.
Α.
nmwisima:
Ο Option-D και πάλι διάσημος Πανευρωπαικώς!!!!!!!!!!! :llol: :llol: :llol:
http://rotablog.co.uk/blog/?p=4481
Manolis:
Σαφώς και αν γίνει εκδρομή,θα είναι μία κοντινή για πρακτικούς και οικονομικούς λόγους φυσικά.
Δεν πρόκειται να γίνει δημοψήφισμα για το πως και το που απλά ζητάω καμιά γνώμη/ιδέα γιατί και
εγώ τρία χρόνια με μικρές βοήθειες ψάχνω και το παλεύω για το καλύτερο δυνατό.
Όσον αφορά τις γνώμες που ζήτησα από εδώ για το τι θέλετε το έκανα,γιατί δεν την παλεύω να
απαντάω σε πμ του στυλ να είναι οικονομικά/να μην ξοδέψουμε/να μην έχει διόδια/να φάμε σουβλάκι
αντί για ταβέρνα για οικονομία.Πίστεψε με δεν τα κατακρίνω αυτά,απλά δεν έχω διάθεση να κάνω
κάτι που η πλειοψηφία θα απορρίψει..Να κάτσουμε να φτιάξουμε εκδρομή και να έχει 5 συμμετοχές
δεν έχει αξία,γιαυτό και πήρα την πρωτοβουλία να γράψω δημοσίως-ίσως και να έκανα λάθος..
Εν πάσει περιπτώσει τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί πρόγραμμα είτε έτσι είτε αλλιώς και όποιος
θέλει ακολουθεί.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version