!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (231/298) > >>

dimag4:
ΘΕΛΩ!!!

Tailgunner Exhaust

SchumiMx5:
Hasta la vista baby  :guns:

charchon:

--- Quote from: saldale on January 09, 2012, 03:45:41 PM --- Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της ανάρτησης μου απο κάτω είναι καθαρότεροι  :-\ 

--- End quote ---

Εσυ με 4 βολτες που εχει δει το καημενο το μαζντακι σου τα τελευταια 3 χρονια, δεν πρεπει να μιλας για σκονες, βρωμες κλπ   :punish:   :llol:

aimkara:

--- Quote from: Liakos on January 09, 2012, 04:03:02 PM ---

--- Quote from: saldale on January 09, 2012, 03:45:41 PM ---Το engine bay σου είναι ακόμα βρώμικο. Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της ανάρτησης μου απο κάτω είναι καθαρότεροι  :-\ 

--- End quote ---
Πες κ κατι καινουριο.  :P Ειναι βρωμικο, το ξερω, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι εμετικο.  ;D Δεν το ειδες απο κοντα προχτες πως ηταν πριν?  :nono:
Πολυ ευχαριστως αν προσφερεσαι να το περιποιηθεις κανα απογευμα.  :finger: :P

--- End quote ---

Εγω παντως εχω να πω οτι το engine bay σου ειναι καθαροτερο απο το σαλονι του miata σου και εχω μαρτυρα το μπουφαν μου  :llol:

Liakos:

--- Quote from: aimkara on January 09, 2012, 04:07:44 PM ---
--- Quote from: Liakos on January 09, 2012, 04:03:02 PM ---

--- Quote from: saldale on January 09, 2012, 03:45:41 PM ---Το engine bay σου είναι ακόμα βρώμικο. Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της ανάρτησης μου απο κάτω είναι καθαρότεροι  :-\ 

--- End quote ---
Πες κ κατι καινουριο.  :P Ειναι βρωμικο, το ξερω, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι εμετικο.  ;D Δεν το ειδες απο κοντα προχτες πως ηταν πριν?  :nono:
Πολυ ευχαριστως αν προσφερεσαι να το περιποιηθεις κανα απογευμα.  :finger: :P

--- End quote ---

Εγω παντως εχω να πω οτι το engine bay σου ειναι καθαροτερο απο το σαλονι του miata σου και εχω μαρτυρα το μπουφαν μου  :llol:

--- End quote ---
Κ εσυ Βρουτε? Εγω φταιω, επρεπε να σε αφησω εξω στο κ@λοκρυο.  >:a

Εχετε δικιο, το αμαξι ειναι θεοβρωμικο. Ακομα κ ετσι, ειναι το πιο ομορφο απολα.  :P :P

Υ.Γ: θα το πλυνω Πεμπτη-Παρασκευη, μπας κ με βγαλει μεχρι το Πασχα. :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version