!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
dimag4:
ΘΕΛΩ!!!
Tailgunner Exhaust
SchumiMx5:
Hasta la vista baby :guns:
charchon:
--- Quote from: saldale on January 09, 2012, 03:45:41 PM --- Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της ανάρτησης μου απο κάτω είναι καθαρότεροι :-\
--- End quote ---
Εσυ με 4 βολτες που εχει δει το καημενο το μαζντακι σου τα τελευταια 3 χρονια, δεν πρεπει να μιλας για σκονες, βρωμες κλπ :punish: :llol:
aimkara:
--- Quote from: Liakos on January 09, 2012, 04:03:02 PM ---
--- Quote from: saldale on January 09, 2012, 03:45:41 PM ---Το engine bay σου είναι ακόμα βρώμικο. Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της ανάρτησης μου απο κάτω είναι καθαρότεροι :-\
--- End quote ---
Πες κ κατι καινουριο. :P Ειναι βρωμικο, το ξερω, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι εμετικο. ;D Δεν το ειδες απο κοντα προχτες πως ηταν πριν? :nono:
Πολυ ευχαριστως αν προσφερεσαι να το περιποιηθεις κανα απογευμα. :finger: :P
--- End quote ---
Εγω παντως εχω να πω οτι το engine bay σου ειναι καθαροτερο απο το σαλονι του miata σου και εχω μαρτυρα το μπουφαν μου :llol:
Liakos:
--- Quote from: aimkara on January 09, 2012, 04:07:44 PM ---
--- Quote from: Liakos on January 09, 2012, 04:03:02 PM ---
--- Quote from: saldale on January 09, 2012, 03:45:41 PM ---Το engine bay σου είναι ακόμα βρώμικο. Οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της ανάρτησης μου απο κάτω είναι καθαρότεροι :-\
--- End quote ---
Πες κ κατι καινουριο. :P Ειναι βρωμικο, το ξερω, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι εμετικο. ;D Δεν το ειδες απο κοντα προχτες πως ηταν πριν? :nono:
Πολυ ευχαριστως αν προσφερεσαι να το περιποιηθεις κανα απογευμα. :finger: :P
--- End quote ---
Εγω παντως εχω να πω οτι το engine bay σου ειναι καθαροτερο απο το σαλονι του miata σου και εχω μαρτυρα το μπουφαν μου :llol:
--- End quote ---
Κ εσυ Βρουτε? Εγω φταιω, επρεπε να σε αφησω εξω στο κ@λοκρυο. >:a
Εχετε δικιο, το αμαξι ειναι θεοβρωμικο. Ακομα κ ετσι, ειναι το πιο ομορφο απολα. :P :P
Υ.Γ: θα το πλυνω Πεμπτη-Παρασκευη, μπας κ με βγαλει μεχρι το Πασχα. :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version