!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Basilmx5:
^ ή η αλλη περιπτωση που ειχα σε ενα κορσακι βεβαια, ειναι να εχουν βουλωσει η σωληνες του κυκλωματος και να μη ζεσταινεται το νερο... στο κορσακι ειχα αναλογο προβλημα και μολις αδειασανε το νερο απο μεσα ηταν μεσα στη λασπη μαζι και το καλοριφερ.
jSkyline:
Δεν ξερω ρε παιδια εμενα δεν μου μοιζει για προβλημα, ισως και να ηταν αν το αμαξι δεν ζεσταινοταν ποτε η δεν εβγαζε ποτε ζεστο αερα, αλλα ετσι οπως το βλεπω, μαλλον φυσιολογικο μου μοιαζει απλα κανει πολυ χρονο να ζεσταθει το καλοριφερ οχι το αμαξι. Γενικα το ΜΧ θεωρω οτι δεν εχει φτιαχτει για χειμωνα.
charchon:
τους γουσταρω για την ηλικια τους.....respect!!
How its made...
Nitroking:
--- Quote from: jSkyline on January 02, 2012, 07:17:59 PM ---Δεν ξερω ρε παιδια εμενα δεν μου μοιζει για προβλημα, ισως και να ηταν αν το αμαξι δεν ζεσταινοταν ποτε η δεν εβγαζε ποτε ζεστο αερα, αλλα ετσι οπως το βλεπω, μαλλον φυσιολογικο μου μοιαζει απλα κανει πολυ χρονο να ζεσταθει το καλοριφερ οχι το αμαξι. Γενικα το ΜΧ θεωρω οτι δεν εχει φτιαχτει για χειμωνα.
--- End quote ---
Εγω παλι ελεγα ακριβως το αντιθετο για το καλοριφερ του μιατα.. Το fiesta θελει κανα τεταρτο μεχρι να παει στη μεση η θερμοκρασια, το ιδιο εκανε και η carina εκτος αν την αρχιζα με το καλημερα στις 8αρες, το μιατα απο την αλλη σε 5 λεπτα σε ζεσταινει.. Και ειναι πολυ ζεστο αμαξι επειδη περαν του καλου καλοριφερ(δεν το βαζω ποτε στο τερμα γιατι καιγομαι), εχεις το τουνελ του σασμαν να σε ζεσταινει ΣΥΝ οτι ολο το αμαξι ειναι μεχρι πανω ντυμενο με μοκετα! Ειναι οτι πρεπει για καμπριοβολτες το χειμωνα αρκει αυτος να μη μαμιεται οπως κανει τις τελευταιες μερες.. ;)
vagmann:
Καλη Χρονια,με Υγεια,Δυναμη...και με τα μυαλα στη θεση τους... :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version