!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
Nitroking:
--- Quote from: jSkyline on January 01, 2012, 10:59:04 PM --- Το καλοριφερ θελει 40 λεπτα οδηγησης για να φερει ζεστη !
--- End quote ---
Εχεις κολλημενο ανοιχτο θερμοστατη.. Να πας να το κοιταξεις, εμενα στα 5 λεπτα εχει ανεβει ικανοποιητικοτατα θερμοκρασια για να βαλεις καλοριφερ και να ζεσταθει το αμαξι..
SIMOS:
Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες, έστω και καθυστερημένα !
nmwisima:
--- Quote from: jSkyline on January 02, 2012, 09:43:55 AM ---Μην χαιρεσαι το 2012 δεν θα σου δειξει ελεημοσυνη μεσα σε αυτο το φορουμ!!! >:- Καλη χρονια :giveheart:
--- End quote ---
Ούτε έξω από το φόρουμ θα μου δείξει, αλλά δεν πειράζει, δεν τη χρειάζομαι.
Α.
jSkyline:
--- Quote from: Nitroking on January 02, 2012, 12:44:42 PM ---
--- Quote from: jSkyline on January 01, 2012, 10:59:04 PM --- Το καλοριφερ θελει 40 λεπτα οδηγησης για να φερει ζεστη !
--- End quote ---
Εχεις κολλημενο ανοιχτο θερμοστατη.. Να πας να το κοιταξεις, εμενα στα 5 λεπτα εχει ανεβει ικανοποιητικοτατα θερμοκρασια για να βαλεις καλοριφερ και να ζεσταθει το αμαξι..
--- End quote ---
Για δωσε info ?! Τι εννοεις ? Δεν ειπα οτι δεν ανεβαινει η θερμοκρασια του νερου, απλα οτι δεν ερχεται και πολυ ζεστος αερας, να σου πω την αληθεια νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα του ιδιου το καλοριφερ, γιατι ακομα και μετα απο ταξιδι να ειμαι και το αμαξι να ειναι γενικα ζεστο παλι καθυστερει να μου φερει ζεστο αερα. Ειναι λες και εχουν παγωσει οι σωληνες και οι αεραγωγοι καθε φορα που το αφηνω εξω αν το αμαξι το παρω μεσα απο το γκαραζ και ξεκινησω θελει και εμενα 5 λεπτα, ουσιαστικα μεχρι να φτασει η βελονα στη μεση.
gr8:
κλασικά πρωτοχρονιά, redbull, άλματα.. ;D
Two HUGE New Year's Eve Jumps! Levi: 412'! Maddo: 378'!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version