!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]
jSkyline:
Xρονια πολλα καλη χρονια και πολλες ευχες στους εορταζοντες !!!
Και το ασχετο της ημερας. Εχει γραφτει πολλες φορες εδω μεσα οτι ΜΧ5 χωρις μπλοκε ειναι μισο αμαξι, εγω εχω να συμπληρωσω οτι ΜΧ5 χωρις θερμαινομενα δεν ειναι καν αμαξι !!! Αυτο ανακαλυψα χθες οταν μετα απο νυχτερινη διασκεδαση στο Τατοι (αυτο το μερος ειναι πραγματικα παγωμενο, ακομα θυμαμαι να το δαγκωνω στις σκοπιες) μπηκα μεσα στο ΜΧ5 για να επιστρεψω σπιτι μου!!!
Liakos:
--- Quote from: jSkyline on January 01, 2012, 10:39:43 PM ---εγω εχω να συμπληρωσω οτι ΜΧ5 χωρις θερμαινομενα δεν ειναι καν αμαξι !!!
--- End quote ---
:moutza: :moutza:
Eπειδη ξερω οτι το εννοεις...
Akina_DownHill:
Και εγω να συμπληρωσω οτι τα θερμαινομενα στο μιατα ειναι λιγο κοροιδια μιας και σε σχεση με αλλα αυτοκινητα δε ζεσταινουν ουτε στο μισο :nono:
jSkyline:
Φυσικα και το εννοω !!! Αν δεν ειχε τα θερμαινομενα θα επρεπε να περιμενω εκει 20 λεπτα μεχρι να ξαπαγωσω για να κανω εστω και προσπαθεια να οδηγησω! Στα 5 λεπτα τα καθισματα ειχαν ζεσταθει εκανα και ενα ξεθολωμα τα τζαμια, εφυγε και η παχνη που ειχε πιασει εβαλα πρωτη και εφυγα !!! Θερμαινομενα καθισματα = Συγκλονιστικη ανακαλυψη !!!
Εμενα τα δικα μου δουλευουν αψογα, εξισου καλα με το Χ-Trail το οποιο δεν τα εχει και τοσο αναγκη. Το καλοριφερ θελει 40 λεπτα οδηγησης για να φερει ζεστη !
HOUZIK:
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους, με υγεια πανω απ ολα και τα υπολοιπα θα ερθουν :exaclty:
Χροναι πολλα και για την ονομαστικη εορτη τους στους Βασιληδες, Vasmav, billviper, basilmx5 και σε οσους αλλους εχουμε
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version