!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (205/298) > >>

nmwisima:
Kαι τι μας νοιάζει ρε παίδες?

Αν έχεις τα γκαφρά το ψωνίζεις, βάφεις τις γελοίες αερογραφίες, βγάζεις τις σίτες (ούτε καν, μαύρες είναι) και έχεις ένα γαμηστερό σουπερκαρ έκπληκτικά καθίσματα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση και (ακόμα) καλύτερο ήχο και απόδοση. :exaclty:

Και σου μένουν και τα καινούρια λάστιχα Τζονζάρο... :llol: :llol: :llol: :llol:

Akina_DownHill:
Αμα εχει οντως tubi style εξατμιση απο ηχο πρεπει να πηγαινει καλα.Και για να προλαβω τους κατοχους nc, δεν εννοω ενισχυτες και subs  :P :P  :llol:

Στέλιος - fess:

--- Quote from: nmwisima on December 29, 2011, 01:05:29 AM --- Τζονζάρο... :llol: :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---
Έχω σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω τι είναι τα ΤΖΟΝΖΑΡΟ ΠΕΠΕ, μέχρι στο google το 'ψαξα...

nmwisima:
Giugiaro εννοεί ρε!

dimsabas:
Όσοι έχουν καλή μνήμη, θα πρέπει να θυμούνται ότι έχω αναφέρει τη συγκεκριμένη 360 με τον σκορπιό στο καπό. Την είχε τσαγιάσει (σε στροφιλίκι πάντα) Fiat  Fiorino. Στην ευθεία γκάζωνε στο Θεό και με το πού φάνηκε στο βάθος η στροφή, έκοψε σε αστεία χιλιόμετρα και το Fiorinάκι τον πέρασε από την εξωτερική. :exaclty: :exaclty:
Αν δεν είχα διακοπές, θα καθόμουν να βρω το σχετικό σχόλιο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version