!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα κτλπ [#12+1]

<< < (201/298) > >>

GENERAL:

--- Quote from: dimsabas on December 27, 2011, 09:59:50 AM ---Γιατί, αφήνει σαββατοκυριακάτικα πρωινά; Δε νομίζω ότι τον συμφέρει. Και αφού 31 πέφτει Σάββατο, μάλλον στις 30 θα είναι πιο εύκολο να γίνει, που είναι Παρασκευή.

--- End quote ---

Δημητρη μαλλον δεν διαβασες καλα το μνμ μου. Ελεγα για το πρωτο ΣΚ μετα την Πρωτοχρονια διοτι αυτες τις μερες καμποσοι θα ειναι σε ρεβεγιον αρα ειτε γινει πρωι δεν προκειτε να ξυπνησουν ειτε απογευμα θα εχουν ετοιμασιες. Ασε που καμποσοι θα εχουν φυγει ειτε για σκι ειτε για την αλλαγη του χρονου σε εξωτικα μερη (βλεπε Μανωλη). Οποτε εκεινη η ημερομηνια μου φαινετε ιδανικη!!! :exaclty:

SIMOS:
Φαντάζομαι ότι για πολύ γερές κόντρες θα ενεργοποιύσε και 6ο μπεκ, αλλά δεν είχε χρειαστεί .   :exaclty: :llol:

george1.8:
Αν και λίγο αργοπορημένος Χρόνια Πολλά Manoli και Ortion-D....ότι επιθυμείτε, να χαίρεστε την γιορτή σας!!!!!!!!!!

gianic:

--- Quote from: SIMOS on December 27, 2011, 12:54:25 PM ---Φαντάζομαι ότι για πολύ γερές κόντρες θα ενεργοποιύσε και 6ο μπεκ, αλλά δεν είχε χρειαστεί .   :exaclty: :llol:

--- End quote ---

Σιμο στις υπερβολικα δυνατες κοντρες εβαζε το 13ο μπεκ. Το λεγομενο "καταραμενο". Ειχε βγει και ταινια.

gianic:
Xρονια πολλα παιδια και καλες γιορτες!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version