!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
jSkyline:
--- Quote from: fess on December 04, 2011, 11:32:23 AM ---Τραβάς μεγάλο ζόρι με τα datsun, Δημητράκη μου.
H Nissan θεωρώ πως αυτή τη στιγμή παράγει τα πιο τίμια αυτοκίνητα. Και μιλάω για όλη τη γκάμα.
--- End quote ---
Στελιο δυστηχως κανενα αμαξι της Nissan κατω απο το 1.6Τ Juke δεν προσφερει και τιποτα που να αξιζει να το πληρωσεις. Τα 4κινητα SUV της κατι αξιζουν ολα τα αλλα δεν λενε τιποτα. Απο το 2000 και μετα τα αμαξια της ακολουθουν φθινουσα πορεια, οι πωλησεις της βεβαια ειναι το ακριβως αντιθετο. Η αξιοπιστια της εχει χαλασει αρκετα (δεν εχει γινει φτασει βεβαια στα ευρωπαικα σκ@τ@ αλλα δεν ειναι και στα Ιαπωνικα πρωτυπα του παρελθοντος) το βλεπω και στα συνηθη μικροπροβληματα του X-Trail.
Oσον αφορα το GT-R σιγουρα δεν ειμαι και ο αντικειμενικοτερος να μιλησω αλλα και αυτοι που θελουν να πουν κατι αρνητικο δεν εχουν σιγουρα καπου να το στηριξουν. Μπορω να δεχτω μονο ενα πραγμα οτι το χαλαει το εμβλημα της Datsun που για καποιους οπως εμας αποτελει πλεονεκτημα. Παντως αρνητικα δεν υπαρχουν και μην ακουσω οτι σπαει το κιβωτιο, γιατι και αυτο το θεμα εχει πλεον ληξει. Παντως και η Nissan απο εκει που το 1995 ας πουμε ειχε τουλαχιστον 4 σοβαρα σπορ αυτοκιντα (GTi-R, S, Z, GT-R) πλεον εχει 2 με το ζορι. Σπορ και ποιοτικα αμαξια δεν φερνουν λεφτα ακομα και οι 2 (Φερραρι και Πορσε) πιο διασημες εταιριες σπορ αυτοκινητων επιβιωνουν χαρη στην ιστορια τους και τα κεφαλαια αλλων.
Στέλιος - fess:
Είσαι υπερβολικά απόλυτος.
Μια και ζω με ένα αυτοκίνητο της γκάμας, κάτω του Juke (βλ. note) να σε ενημερώσω πως πρόκειται για ένα πολύ καλό και τίμιο όχημα.
Άπλετοι χώροι, καλή συμπεριφορά, οικονομία, διαστάσεις προσαρμοσμένες στην Αθηναϊκή πραγματικότητα, αξιοπιστία και πολλά άλλα που θα μπορούσα να γράφω πολύ ώρα.
Ναι δεν είναι όμορφο, γι αυτό το έχω σε μαύρο, αλλά μου κάνει όλα τα χατήρια, με γνώμονα την παρούσα οικογενειακή και οικονομική μου κατάσταση.
Πολύ θα ήθελα να είχα ακόμα το inf. αλλά τέτοιες εποχές, η κατοχή τέτοιων αυτοκινήτων τιμωρείται δια τουφεκισμού!
Reverant:
--- Quote from: fess on December 04, 2011, 11:32:23 AM ---Τραβάς μεγάλο ζόρι με τα datsun, Δημητράκη μου.
--- End quote ---
Καθόλου. Σου το έχω ξαναπεί, το R34 το λατρεύω. Το τελευταίο όμως είναι κακάσχημο, ειδικά το πίσω μέρος. Θυμίζει σχεδίαση 15ετίας.
JDM:
Καλο χρυσο αγιο το gtr αλλα ειναι 2 τοννους , εχει απειρα ηλεκτρονικα που τα απεχθανομαι οσο καλη δουλεια και αν κανουν, και ειναι ασχημο αλλα επιβλητικο.
Επειδη εχει λιγο χαθει η μπαλα με τα σουπερκαρ που πλεον τα παιρνουν φλωροι που θελουν να εχουν τα παντα επανω για να πηγαινουν για καφε. Δεν υπαρχει πλεον σουπερ καρ που να με συναρπαζει , να ειναι αντρικο και δυστροπο, να πρεπει να το σεβαστεις και να το φοβασαι.
Καποτε πηγαιναν οι δημοσιογραφοι για συγκριτικο με σουπερκαρ και φοβοντουσαν να τα σκισουν, τωρα στα περιοδικα βλεπεις το τελευταιο τσουτσεκι δημοσιογραφο να οδηγαει τερατα 500+ ιππων και να τα ξεφτυλιζει φορωντας το πουκαμισακι του και βγαινοντας ατσαλακωτος.
Δεν εχει ουσια , η μονη εννοια τωνξ κατασκευαστων ειναι ποσο γρηγορο ειναι το καμαρι τους στην ευθεια ,και για τις στροφες εχουμε 200 ηλεκτρονικα.
Καποτε toyota,nissan,mazda, honda εβγαζαν αυτοκινητα πλεον βγαζουν λαπτοπ με ροδες.
Αυτην την στιγμη αν καποιος μου εδινε το απεριοριστο για να μπω σε μια αντιπροσωπεια να αγορασω με χαρα ενα αυτοκινητο, πραγματικα δεν θα κουνιομουν απο την θεση μου,ισως να επαιρνα μια gt3 rs 4.0 αλλα ξεχασα αυτο ειναι ειδικο αυτοκινητο, που φτασαμε ,το αντρικο να το θεωρουμε ειδικο?????
Τελος για να κανω και λιγη αυτοκριτικη ολοι εχουμε αποψη για αυτα τα αυτοκινητα χωρις να μπορουμε να αντεξουμε οικονομικα ουτε την αλλαγη ελαστικων τους.
Ειμαστε πολυ κακομαθημενοι απο τα μιατα μας που προσφερουν τα παντα χωρις να ζητανε τιποτα, ξερετε πολλα αυτοκινητα που να το κανουν αυτο?????
Akina_DownHill:
Τωρα τελευταια εχω σκαλωσει με τα πεντακαθαρα και ομορφα engine bays 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version