!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (169/303) > >>

george1.8:
Γιατι δεν το βλέπετε σαν μια μορφή χιούμορ και το αποκαλειτε ηλιθιοτητα;
Τι τον καθιστά ηλιθιο;

spoumi:
Είναι και μια μορφή διαμαρτυρίας και δυσφήμισης της μάρκας. Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που αναφέρεται σε αυτό το φόρουμ. Προσωπικά την έχω πετύχει 2 φορές στο δρόμο και κάθε φορά το συζητάμε. Για μένα ο τύπος έχει πετύχει αυτό που θέλει.  :good:

Nitroking:
Εγω το θεωρω πολυ εξυπνο και "θαραλεο" απο μερους του.. Κανονικα ολοι οι καταναλωτες ετσι πρεπει να ημασταν.. Αλλα βλεπεις στο Ελλαδισταν οτι εχουμε αγορασει εμεις πρεπει να λεμε οτι ειναι τελειο, κορυφαιο, για να μη μας πουνε και μ@λ@κες οτι την πατησαμε δηλαδη.. Ενω αν ολοι ηταν ελικρινεις του στυλ "Ναι ρε αδερφε την πατησα και δεν εγινε και τιποτα, απλα ολοι μακρυα απο αυτο για τους ταδε λογους" τοτε θα ειχαμε μια καλυτερη αγορα με σωστο ανταγωνισμο και κορυφαια προιοντα..

Οσο για τις Mercedes ειναι αληθεια οτι βγαζουν οτι να ναι βλαβες καπου καπου.. Το χειμωνα μεσα σε ολα τα υπολοιπα προβληματα ξαφνικα η C200 Komp συγγενη αναψε check.. Το κοιταω με το OBD ΙΙ, δυναμο! Ετσι στο ακυρο με 700000χλμ το αμαξι.. Οτι να ναι..

Reverant:
Αν θυμάμαι καλά, οι Merc 2001-2004 είχαν πέσει πάρα πολύ χαμηλά σε αξιοπιστία, νομίζω ήταν πιο κάτω ακόμα και από Fiat!

Ξάδελφος:

--- Quote from: Nitroking on November 29, 2011, 10:36:34 AM ---[...]
Οσο για τις Mercedes ειναι αληθεια οτι βγαζουν οτι να ναι βλαβες καπου καπου.. Το χειμωνα μεσα σε ολα τα υπολοιπα προβληματα ξαφνικα η C200 Komp συγγενη αναψε check.. Το κοιταω με το OBD ΙΙ, δυναμο! Ετσι στο ακυρο με 700000χλμ το αμαξι.. Οτι να ναι..

--- End quote ---
Eντάξει, 700χιλιαδες χλμ δεν τα λες και λιγα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version