!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
royal_airness:
Δυστυχως δεν πιανουν και τοσο τα χερια μου, βασικα πιανουν λιγακι απλα δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου. Θα δω μηπως καταφερω τον Μανο να κανουμε τιποτα που τα εχει ψωμοτυρι κατι τετοια.
Παμε ενα σιδεροζαντα edition -->
Ξάδελφος:
Ωραιες και παναλαφρες! Ειχα σιδερενιες και οταν καταφερα να τις αντικαταστησω με αλουμινιου ηταν σα να ειχα βαλει καινουρργια αμορτισερ.
pib:
splitter ναι φτιαχνεις αλλα δεν θα εχει την ιδια αντοχη με του track dog που απλα ΔΕΝ σπαει και το λεω απο προσωπικη πειρα. Του Μανου στην 1η επαφη εσπασε !!
Liakos:
--- Quote from: pib on November 18, 2011, 08:53:10 PM ---splitter ναι φτιαχνεις αλλα δεν θα εχει την ιδια αντοχη με του track dog που απλα ΔΕΝ σπαει και το λεω απο προσωπικη πειρα. Του Μανου στην 1η επαφη εσπασε !!
--- End quote ---
Ενα splitterακι στα προτυπα της κατασκευης του Αντωνη-saldale στο DIY section θα εχει περισσοτερη τυχη κ καλυτερο αεροδυναμικο αποτελεσμα εφοσων προσεχθουν 2-3 πραγματακια.
Απλα για να γινει κατι τετοιο, πρεπει να το επιτρεπει το κατω μερος του προφυλακτηρα. ;)
dimsabas:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version