!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
spoumi:
Πολύ όμορφιά αυτό το race.. Κάθε φορά που το βλέπω το νοσταλγώ.
Έχει βάλει και roll bar πλέον βλέπω. (το κοκκινάκι)
Σε αυτό οι μεμβράνες μ'αρέσουν πολύ γιατί ξεχωρίζουν από το αμάξι με τις μαύρες λεπτομέρειες..
Trelos7:
Ξέρετε αν παίζει θέμα με την ασφάλεια σε περίπτωση τρακαρίσματος με τις κόκκινες μεμβράνες;
jSkyline:
--- Quote from: Liakos on November 12, 2011, 05:34:59 PM ---Υπο προυποθεσεις, οι κακογουστες κατα τη γνωμη μου μπεμβεδοζαντες, μπορουν να εχουν ενδιαφερον αποτελεσμα...
--- End quote ---
Αυτες ειναι χειροτερες απο την κλασσικη κακασχημη ζαντα... Τι το ενδιαφερον εχει εκτος απο το να κανεις το αμαξι να δειχνει 10 χρονια παλιοτερο ??? Πως μπορει καποιος να επιλεξει χειροτερη απο την ηδξ κακασχημη στοκ ζαντα (την 16αρα εννοω!)
saldale:
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά έχω την εκτύπωση πως αν πέσεις πίσω απο τον άλλο, φταίς ότι και να έχει γίνει. Τώρα αν σου τύχει κανένα στρουμφάκι πάνω σε στύση, την κλήση θα την φάς.
Στέλιος - fess:
Όχι, δεν παίζει τέτοιο σενάριο, αλλιώς δεν θα μπορούσε να βγάλει πινακίδα κανένα αμερικάνικο με κόκκινα φλας.
Άλλωστε στο κτεο περνάνε χωρίς σύσταση για αλλαγή.
Πάντως τα κόκκινα φλας, είναι πρόβλημα.
Εχω ζήσει με αμερικάνικο μερικά χρόνια και είχα συνέχεια θέματα με πολλούς που δεν τα καταλάβαιναν...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version