!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
Ξάδελφος:
--- Quote from: pib on August 30, 2011, 11:54:50 PM ---τα ΝΑ και ΝΒ απο μαμα ειναι αισχρα σαν μουρες... οι προφυλακτηρες τους τελειωνουν λες και ειχαν κατι απο κατω και εσπασε... ο συγκεκριμενος που εχει το κοκκινο ειναι ωραιος (και ειδικα με το splitter που εχει βαλει) αν και προτιμω μαμα με καποιο λιπ η gv η το oem
--- End quote ---
Σχεδον ολα τα ΜΚ1 (δεν ξερω τι γινεται με τα ΜΚ2) κυκλοφορουν χωρις το εργοστασιακο σποιλερ.
Με αυτο επανω ο προφυλακτηρας ειναι σκαλες ανωτερος απο οποιοδηποτε με αφτερμαρκετ με πολλες τρυπες.
Τσεκαρε τα μουτρα πχ τ αμαξιου τ Αχιλλεα που εχει επανω στον προφυλακτηρα το εργοστασιακο σποιλερ.
pib:
--- Quote from: Ξάδελφος on August 31, 2011, 01:49:48 PM ---
--- Quote from: pib on August 30, 2011, 11:54:50 PM ---τα ΝΑ και ΝΒ απο μαμα ειναι αισχρα σαν μουρες... οι προφυλακτηρες τους τελειωνουν λες και ειχαν κατι απο κατω και εσπασε... ο συγκεκριμενος που εχει το κοκκινο ειναι ωραιος (και ειδικα με το splitter που εχει βαλει) αν και προτιμω μαμα με καποιο λιπ η gv η το oem
--- End quote ---
Σχεδον ολα τα ΜΚ1 (δεν ξερω τι γινεται με τα ΜΚ2) κυκλοφορουν χωρις το εργοστασιακο σποιλερ.
Με αυτο επανω ο προφυλακτηρας ειναι σκαλες ανωτερος απο οποιοδηποτε με αφτερμαρκετ με πολλες τρυπες.
Τσεκαρε τα μουτρα πχ τ αμαξιου τ Αχιλλεα που εχει επανω στον προφυλακτηρα το εργοστασιακο σποιλερ.
--- End quote ---
μα δεν υπαρχει μχ5 πλυν του 10th anniversary που να βγαινει απο το εργοστασιο με σποιλερ.
Αν διαβασεις ξανα το ποστ μου το ιδιο ειπα κι εγω οτι πιο ωραιο ειναι με το oem lip και ισως κι ενα splitter !!
Basilmx5:
plokamhs:
Εεεεε οχι και σε ΝΑ!Παραπάει!
spoumi:
Εμένα μόνο στο nc μου αρέσουν..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version