!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (112/303) > >>

iliasfyntanidis:

--- Quote from: dimsabas on October 24, 2011, 02:47:07 PM ---Ένα ταπεινό συνεργείο στη Σαλόνικα...

--- End quote ---
Όλο χαλάνε αυτά τα ρημάδια τα φεράρι....

Stef:

--- Quote from: miata mx-5 on October 24, 2011, 04:34:19 PM ---μεσα σε ολα αυτα τα τερατα το ciroco τι κανει  :P :P :P

--- End quote ---
To χει για πηγαινει στον Μασουτη(super market) :llol: :llol:...

GENERAL:
Ποιο πιθανο να εχει κανα μαντρα φιλο και απλα να τα πηγαινει για φωτο διοτι σε κανενα δεν φαινετε να εχει βαλει χερι. Το οτι ειναι πανω σε γερανακια ή εχουν ανοιχτα καπω δεν μου λεει τιποτα. Δλδ εαν καθε μερα οδηγω και αλλο αμαξι παει να πει οτι ολα δικα μου ειναι?

jSkyline:

--- Quote from: GENERAL on October 24, 2011, 07:15:11 PM --- διοτι σε κανενα δεν φαινετε να εχει βαλει χερι. Το οτι ειναι πανω σε γερανακια ή εχουν ανοιχτα καπω δεν μου λεει τιποτα.

--- End quote ---
Σε μια πορκα λειπει η μηχανη και σε μια Φεραρι ο προφυλακτηρας...Το περιεργο ειναι οτι ειναι πολλα δλδ ποσα κυκλοφορουν για να εχει σε μια συνιθισμενη μερα τοσα ??? Σε συνεργειο Χιουνται να πας που κυκλοφορουν και απειρα σε μια συνιθισμενη μερα τοσα δεν περνανε, ειδικα τετοιες εποχες!

saldale:
Ποιός ξέρει πόσο τα νοίκιασε μόνο και μόνο για να τραβήξει φωτογραφίες..... :nono:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version