!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#5]
Στέλιος - fess:
Τρομερό εργαλείο.
simkoz:
Τιμή εκκίνησης 240.000. Μάλλον όμως μαλακία κάνουν έπρεπε να πάει σε κάποιον οίκο στην Αγγλία. Σίγουρα θα υπήρχε πολύ μεγαλύτερο ενδοιαφέρον.
george1.8:
--- Quote from: fess on October 13, 2011, 09:59:05 AM ---Τρομερό εργαλείο.
--- End quote ---
Όχι απλά τρομερό...Απίστευτο...
Αυτά είναι αυτοκίνητα, οχι σαν τις σημερινές μ@λ@κίες που έχουμε...
jSkyline:
Εκπληκτικο αυτοκινητο και κριμα που ειναι λιγο κακοποιημενο. Μια μικρη διορθωση, επειδη ετυχε να διαβασω προχθες ενα αρθρο σχετικα με αυτο, το αμαξι ανηκε στον Δηλαβερη και ειχε δωριστει στο Δημο. Προτιμω βεβαια την κλειστη εκδοχη του καθαρα λογο gullwing αν και το roadster ειναι πολυ πιο σπανιο. Δημοπρατειτε σημερα και ο δημος θα χρησιμοποιησει τα εσοδα για την αναπλαση του παρκου Δηλαβερη. Ηταν παρατειμενο λεει για 40χρονια σε μια αποθηκη που διοργανωνονταν παρτυ και ενας εμπορος προτεινε την ανταλλαγη του με ενα καινουργιο, τοτε θυμηθηκαν οτι υπαρχει !!!
Τις φωτο εσυ τις τραβηξες ???
Trelos7:
Εγώ τις τράβηξα ναι, σήμερα το πρωί το πήραν απο το πάρκινγκ που είναι δίπλα στην δουλειά μου. Το αμάξι ήταν όντως του Δηλαβέρη, ο πατέρας μου μου είπε ότι το χρησιμοποιούσε ο Σκυλίτσης. Ένας που δουλεύει στο γκαράζ μου είπε ότι το αμάξι ήταν σε άριστη κατάσταση, μέχρι πριν απο μερικά χρόνια, όταν και έκανε πάρτυ η ιονίδιος σχολή στον χώρο αυτό και το βανδάλισαν ( ανέβηκαν πάνω στο καπό και χοροπήδαγαν, σπάσαν ένα μπροστινό φανάρι).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version