!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (66/303) > >>

HOUZIK:

--- Quote from: aimkara on September 25, 2011, 06:08:57 PM ---
--- Quote from: saldale on September 25, 2011, 09:05:13 AM ---

--- End quote ---

Ξέρουμε τίποτα για τα πλαστικά χειλάκια στα φτερά;;

--- End quote ---
http://www.mazda.co.jp/accessories/mazdaspeed/parts/qyy1_51_120.html

jSkyline:

--- Quote from: pib on September 26, 2011, 04:14:52 PM ---ενα απο τα πιο ωραια FERRARI ever αν οχι το πιο ωραιο και με ηχο κολαση  :giveheart:

--- End quote ---
Σιγουρα το πιο ωραιο! Ενα απο τα ομορφοτερα αυτοκινητα ever... Αν εψαχνα να βρω μια μικρη ατελεια ειναι οι 3 εξατμισεις πισω, δεν ειναι ασχημο, απλα ξενιζει λιγο. Χθες εβλεπα και ενα βιντεακι που τραβηξε ενας φιλος μου στην Αθηνων-Κορινθου με τη κοκκινη και το Σαββατο το βραδυ πετυχα και εγω την λευκη στην Εθνικη στο υψος του Περιστεριου και την ακολουθησα μεχρι την Μεταμορφωση.

lathreos:

--- Quote from: simkoz on September 25, 2011, 08:09:40 PM ---^^^Στεναχωριέμαι λίγο να τα βλέπω έτσι, καλυμένα και αποθηκευμένα, φτιάχτηκαν για να ουρλιάζουν να τρέχουν, κλπ είνια κατάντια να είναι σε αποθήκες σαν απλά εμπορεύματα και να περιμένουν  να ανέβει η αξία τους για να μεταπουληθούν σαν μνημεία του παρελθόντος

--- End quote ---
Η φωτογραφία ειναι μια στιγμη απο την αιωνιότητα. Που ξερεις τι κανουν τις υπόλοιπες στιγμες  :???:

pib:

--- Quote from: jSkyline on September 26, 2011, 05:14:19 PM ---
--- Quote from: pib on September 26, 2011, 04:14:52 PM ---ενα απο τα πιο ωραια FERRARI ever αν οχι το πιο ωραιο και με ηχο κολαση  :giveheart:

--- End quote ---
Σιγουρα το πιο ωραιο! Ενα απο τα ομορφοτερα αυτοκινητα ever... Αν εψαχνα να βρω μια μικρη ατελεια ειναι οι 3 εξατμισεις πισω, δεν ειναι ασχημο, απλα ξενιζει λιγο. Χθες εβλεπα και ενα βιντεακι που τραβηξε ενας φιλος μου στην Αθηνων-Κορινθου με τη κοκκινη και το Σαββατο το βραδυ πετυχα και εγω την λευκη στην Εθνικη στο υψος του Περιστεριου και την ακολουθησα μεχρι την Μεταμορφωση.

--- End quote ---

μ αρεσει τρελα και η enzo

την λευκη εχω ακουσει κι εγω στην Πεντελης

sultan:
δεν ξερω σιγουρα αλλα νομιζω οτι ειναι 2 αδελφια που τις εχουν και ειναι με custom πινακιδα σιγουρα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version