!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (51/303) > >>

jSkyline:
Αναφερομαι αποκλειστικα στο λευκο αμαξωμα... Στο δικο μου η μπεζ κουκουλα σε συνδυασμο με μαυρο ΗΤ το χειμωνα ειναι το καλυτερο μου και θελω αυτες τις μπεζ που ειναι και εσωτερικα στο μπεζ χρωμα...

Ξάδελφος:

--- Quote from: jSkyline on September 20, 2011, 09:56:23 PM ---Αναφερομαι αποκλειστικα στο λευκο αμαξωμα... Στο δικο μου η μπεζ κουκουλα σε συνδυασμο με μαυρο ΗΤ το χειμωνα ειναι το καλυτερο μου και θελω αυτες τις μπεζ που ειναι και εσωτερικα στο μπεζ χρωμα...

--- End quote ---
Ειναι ωραιες αυτες,φωτιζει πολυ το εσωτερικο.

Basilmx5:
H μπεζ κουκουλα στο συγκεκριμενο λευκο ειναι φοβερη... μαρεσει πολυ...

Nitroking:
Αυτη η αεροτομη στο hardtop του κοκκινου πλακα πλακα πρεπει να κανει τρελη δουλεια στην αεροδυναμικη.. Εκει ειναι το σημειο που πασχει η αεροδυναμικη του miata και ειναι πολυ καλη ιδεα αυτο..!

lok502:

--- Quote from: Ξάδελφος on September 20, 2011, 09:34:40 PM ---Κατι παιδια στη Μεταμορφωση μηνες τωρα παλευαν ενα ΜΚ1. Ρημαδι το πηραν αλλα αρχισαν να το φουσκωνουν.Αλουμιναδες ειναι και χρησιμοποιησαν αλουμινιο. Τελικα εγινε και ποιοτικη και ομορφη δουλεια.
Με φορουμ κλπ δεν ασχολουνται αλλα αν μ αφησουν θα βγαλω φωτο και θα τις ανεβασω.

--- End quote ---

Γιες πληζ.  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version