!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (49/303) > >>

nmwisima:
Eνα απλό κόκκινο Μχ5 που λέει και ο Γιάννης! :o

:giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart: :giveheart:

Ξάδελφος:
Ο ιδιοκτητης του εχει φαει κραξιμο στο ROADSTER.net απο τους συμφορουμιτες του για τους απο κοντραπλακε handmade μαρσπιεδες του.
Ο μαρσπιες-ποδια εχει χρησιμοτητα οταν ειναι καθετα και εμποδιζει τον αερα απ το πλαι να εισελθει απο κατω και οχι οριζοντια παραλληλα με το εδαφος σε χρεη φτερου αεροσκαφους.
Αυτοι οι μαρσπιεδες ειναι πολυ πρωτοτυπη ιδεα ! Τι μου θυμιζουν...???

jSkyline:

--- Quote from: nmwisima on September 20, 2011, 08:17:01 PM ---Eνα απλό κόκκινο Μχ5 που λέει και ο Γιάννης! :o

--- End quote ---
A. δεν νομιζω οτι ειχα αυτο στο μυαλο μου οταν ελεγα για αλλο ενα κοκκινο ΜΧ

--- Quote from: dimsabas on September 20, 2011, 07:09:16 PM --- Σε καμία περίπτωση δε σου γέμιζε το μάτι για αυτοκίνητο-ονείρωξη! :P

--- End quote ---
Οι απλες εκδοσεις οπως αυτη φυσικα και δεν σου γεμιζουν το ματι, οπως και τα αντιστοιχαν Skyline (GT-S GT-T)

pib:

--- Quote from: Ξάδελφος on September 20, 2011, 08:25:05 PM ---Ο ιδιοκτητης του εχει φαει κραξιμο στο ROADSTER.net απο τους συμφορουμιτες του για τους απο κοντραπλακε handmade μαρσπιεδες του.

--- End quote ---

1  ^ oohh...
    fap, fap, fap fap fapfapfapfap. more! more!

2  Holy.. Shit..

Maykel, I fapped skittles too lol

3  Either a GV lip or maybe fab up a front splitter for the oem lip? It looks awesome though.

4  keep the OEM lip. i like the idea of the track dog splitter, but looks perfect!

5  Def think a different front lip/end would flow with the rest of the setup. Looks very aggresive and dope lookin though!

που το ειδες ρε Ξαδερφε το κραξιμο ?? χαχαχα αλλωστε στο cr.net παρα πολλα μιατα εχουν τετοια πλαϊνα και εχουν ολοι θετικα σχολια... κι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν βεβαια απλα λεω  8)

lok502:
Εμένα μου αρέσει όπως είναι, συνολικά είναι σχεδόν τέλειο για ΝΑ, ειδικά το μικρό φούσκωμα μπροστά από τους πίσω τροχούς είναι γαμάτο. Τέλειο stance.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version