!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (47/303) > >>

SchumiMx5:
Ηταν στο ΟΑΚΑ σήμερα ένα ίδιο σε χρώμα,χωρίς αεροτομή.

Nitroking:
Αυτο στη φωτο πρεπει να ειναι mazdaspeed και ειναι Αμερικανικο, ειδες αν ειχε το i/c μπροστα?

Γενικως εχω δει κι εγω να κυκλοφορει ενα lava orange στο Χαλανδρι-Μαρουσι..

lok502:
Οι ζάντες δεν μοιάζουν για αυθεντικές Mazdaspeed αλλά μπορεί απλά να τις άλλαξε.

Όπως είπε ο Nitroking αν έχει ιντερκούλερ μπροστά πιθανώς να είναι Mazdaspeed.

Vidias:
το εχουμε ξαναπει.....
ειναι mazdaspeed (και ας μην το εχω δει ποτε απο κοντα... :grrrrrr:)
και ειναι μοντελο 2005.το χρωμα ειναι lava orange και οι ζαντες ειναι racing hart 17''.....με ελαφρως διαφορετικο σχεδιασμο απο εκεινες του 2004...(και πιο ασχημες κατ'εμε... :P :P :P)

jSkyline:
Ναι ρε παιδια ηταν στανταρ MS δεν ξερω αν το οδηγαει αντρας η γυναικα, ειναι εισαγωγης με κοκκινες πινακιδες και σε καπως μετρια κατασταση... Ειχε ιντερκουλερ σκουροχρωμα φωτα και ηταν αμερικανικο γιατι ειχε στο ταμπλο το κλειδι για να μπορεις να απενεργοποιήσεις τον αεροσακο.

--- Quote from: SchumiMx5 on September 19, 2011, 11:53:44 PM ---Ηταν στο ΟΑΚΑ σήμερα ένα ίδιο σε χρώμα,χωρίς αεροτομή.

--- End quote ---
Οπως ξερεις σε αυτη την περιοχη μενω και εγω και εδω τριγυρω το συναντησα, επειδη δεν γνωριζω τον ιδιοκτητη δεν θελω να πω περισσοτερα, παντως ηταν σε "καλη" περιοχη!!!
Μερικα στενα πιο πανω παντως και πολυ κοντα στο ΟΑΚΑ, κυκλοφορει και ενα chilli orange (απο αυτα του 2005), φυσικα οχι MS δεν ξερω μηπως λες αυτο εσυ.

--- Quote from: vidias on September 20, 2011, 01:57:47 AM ---και πιο ασχημες κατ'εμε... :P :P :P

--- End quote ---
Συμφωνω και εγω σε αυτο, αλλα και αυτη δεν ειναι και ασχημη! Εδω αλλοι παν και βαζουν aftermarket που ειναι τρισ-χειροτερες απο αυτες !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version