!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#5]

<< < (41/303) > >>

nmwisima:

--- Quote from: pib on September 16, 2011, 09:56:45 AM ---εχει μπλεξει λιγο τα μπουτια του racing look με αεροτομη ζωο και ταυτοχρονα νικελ μπουκες πισω και μεσα δερματινα καθισματα και μαλιστα με προσκεφαλα??? fail.... :nono:

--- End quote ---

Σιγά-σιγά το φτιάχνει ρε μ@λ@κα, τι θέλεις, να σου παρουσιάζουμε μόνο ολοκληρωμένα πρότζεκτ για να εγκρίνεις? :moutza:

pib:

--- Quote from: nmwisima on September 16, 2011, 10:32:48 AM ---
--- Quote from: pib on September 16, 2011, 09:56:45 AM ---εχει μπλεξει λιγο τα μπουτια του racing look με αεροτομη ζωο και ταυτοχρονα νικελ μπουκες πισω και μεσα δερματινα καθισματα και μαλιστα με προσκεφαλα??? fail.... :nono:

--- End quote ---

Σιγά-σιγά το φτιάχνει ρε μ@λ@κα, τι θέλεις, να σου παρουσιάζουμε μόνο ολοκληρωμένα πρότζεκτ για να εγκρίνεις? :moutza:

--- End quote ---

:exaclty: style police is watching u  :police:

andreas_ts:
αυτο με τα δερματινα ειναι αλλο αυτοκινητο...στη φωτογραφια που φαινεται το εσωτερικο με τα δερματινα ειναι ενα μαυρο mk1.

jSkyline:
Ναι αυτο κοιτουσα και εγω ειναι ΜΚ1 και εχει και αλλες πινακιδες...Μαλλον ο ασχετος ουτε φωτο δεν ξερει να ανεβαζει!!! Οπως και να εχει εμενα τραγικο μου φαινεται ακομα και με τα μπακετ !!!

nmwisima:

--- Quote from: jSkyline on September 16, 2011, 11:30:31 AM ---Ναι αυτο κοιτουσα και εγω ειναι ΜΚ1 και εχει και αλλες πινακιδες...Μαλλον ο ασχετος ουτε φωτο δεν ξερει να ανεβαζει!!! Οπως και να εχει εμενα τραγικο μου φαινεται ακομα και με τα μπακετ !!!

--- End quote ---

Ο "άσχετος" είμαι εγώ? Γιατί εγώ έβαλα τη φωτό κατά λάθος.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version